VIDEO Ce intervenţii estetice are Viorica Dăncilă! Premierul ţine mult la imagine

Ultima actualizare:

    Doamna prim+ministru are mare grijă de tenul ei, dar şi de coafură şi de machiajFoto: arhivă personală
Doamna prim+ministru are mare grijă de tenul ei, dar şi de coafură şi de machiajFoto: arhivă personală

Avem un premier care ţine mult la etichetă. De când a fost învestită în funcţie de prim-ministru, Viorica Dăncilă a făcut paradă cu ţinutele vestimentare, dar şi cu coafura îndrăzneaţă, pentru care a fost comparată deseori cu fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko. Dar, Viorica Dăncilă nu are grijă doar de haine şi de coafură, ci şi ca tenul ei să arate impecabil. pe lângă trucurile de machiaj şi diferite artificii, doamna premier a trecut din câte este mai mult decât evident şi pe la cabinetul medicului estetician pentru câteva intervenţii.

Viorica Dăncilă (54 de ani) s-a făcut repede remarcată de când conduce Executivul, dar din păcate nu a impresionat cu nimic notabil, ci a punctat din plin la capitolul gafe de exprimare. La gafe vestimentare încă nu s-a încadrat, căci ţinutele office o situează într-o zonă care îi aduce un plus stilistic şi se pare că imaginea ei este perfect completată de un ten vizibil mai tânăr cu ajutorul intervenţiilor estetice.

Doamna prim+ministru are mare grijă de tenul ei, dar şi de coafură şi de machiaj
Doamna prim+ministru are mare grijă de tenul ei, dar şi de coafură şi de machiaj

"La vârsta ei, trebuia să aibă şanţul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. Şanţul separă buza superioara de zona pomeților) vizibil şi nu se vede. Cearcănele sunt corectate cu acid hialuronic şi buzele au fost şi ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost «şterse» cu botox, iar în zona pomeţilor se observă o ridicare tot cu ajutorul inhecţiilor cu acid hialuronic.

Mădălina Brânduşeşcu, managerul unei renumite clinici de estetică din Bucureşti
Mădălina Brânduşeşcu, managerul unei renumite clinici de estetică din Bucureşti

Intervenţiile sunt de bun simţ, nu s-a intervenit exagerat", a analizat ultima apariţiei a premierului, Mădălina Brânduşescu, managerului unei clinci renumite de estetică din Capitală.     

Doamna prim-ministru are gene false și meșe în păr

Viorica Dăncilă şi-a ajustat look-ul optând şi pentru gene false, un mod comod de a renunţa la mascara clasică. Din păcate, doamna prim-ministru are tot un machiaj intens cu tuş negru care îi scoate în evidenţă privirea. "Viorica Dăncilă poartă gene false, o mărime chiar mare. Aş spune că sunt 4 d, aplicate fir cu fir. Machiajul este destul de intens şi neinspirat pentru o miezul zilei.

Roxana Schwartz, make-up artist
Roxana Schwartz, make-up artist

Aş fi mers pe o apariţie mai naturală. Şi la păr, acege împletituri par a fi aplicate. Este vorba probabil de nişte meşe, pe burete, îmbrcat în extensii", a declarat pentru Click!, Roxana Schwartz, make-up arist.

De altfel, Viorica Dăncilă era o obişnuită a saloanelor de înfrumuseţare şi înainte de a ocupa fotoliul de la Palatul Victoria. Surse din anturajul premierului au dezvăluit că doamna prim-ministru îşi punea extensii periodic pentru a-i oferi părului ei volum.   

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă nu știe cum să se poarte cu telefonul. Top trei gafe majore

VIDEO Top gafe Viorica Dăncilă. Care au fost cele mai grave

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net