Sâmbătă a fost o zi importantă pentru PSD, dar şi pentru Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, liderul partidului. Tânăra de 25 de ani, care îi este parteneră de viaţă omului politic, a avut de două ori emoţii. O dată pentru deznodământul congresului şi a doua oară pentru participarea ei la un astfel de eveniment. Ca să-i dea un pic de curaj premierul Viorica Dăncilă a adus-o de mână în sală şi a aşezat-o pe un fotoliu în prezidiu. Primarul general Gabriela Firea şi ministrul de Interne Carmen Dan s-au asigurat că tânăra nu se va simţi stingheră la congres şi au stat tot timpul în preajma ei.


Gestul femeilor din PSD este o adevărată premieră dacă ne gândim că după 1990 nicio altă parteneră de viaţă a unui preşedinte de partid nu a stat în primul rând. În fapt, Irina Alexandra Tănase a fost primită ca o personalitate marcantă a partidului, deşi ea este doar iubita lui Liviu Dragnea.

captura.jpg

irina alexandra tanase viorica dancila
Viorica Dăncilă a adus-o de mână pe iubita lui Dragnea
foto: captură Antena 1

Tânăra de 25 de ani a fost adusă de mână la Congresul PSD de Viorica Dăncilă şi a stat în primul rând al prezidiului, pe un fotoliu central între primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul de Interne, Carmen Dan. În mod normal, la toate şedinţele de partid primul rând este destinat în exclusivitate liniei de forţă care conduce partidul. 

Pe toată durata congresului, iubita lui Liviu Dragnea a stat de vorbă cu Gabriela Firea şi cu ministrul de interne Carmen Dan. 

Preşedintele PSD a fost căsătorit cu Bombonica, soţie de care a divorţat. El şi-a refăcut viaţa sentimentală în urmă cu doi ani cu Irina Alexandra Tănase. Actuala parteneră este mai tânără cu 30 de ani decât el.  

Loading...