Ce le-a dezvăluit Elena Dincă anchetatorilor. De ce nu mai locuia alături de soțul ei

Ultima actualizare:

    Ce le-a dezvăluit soția lui Gheorghe Dincă, Elena, anchetatorilor Foto: Captură Video
Ce le-a dezvăluit soția lui Gheorghe Dincă, Elena, anchetatorilor Foto: Captură Video

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, trei bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi, 22 august, la sediul central DIICOT pentru audieri, acestea întinzându-se pe o perioadă de circa 9 ore, în care anchetatorii au făcut rost de mai multe declarații venite din partea familiei primului suspect în cazul crimelor de la Caracal..

Elena Dincă a vorbit despre relația pe care a avut-o cu soțul ei la întoarcerea sa în țară, dar și despre motivul pentru care ea a ales să plece la Arad, după doar o lună de conviețuire alături de Gheorghe Dincă la Caracal. Detaliile primei declarații ale soției suspectului de crimă au fost făcute publice în exclusivitate de Antena 3 și arată că Elena Dincă a susținut că soțul ei a făcut un gest neplăcut și violent la adresa sa, care a făcut-o să considere mutarea în Arad. 

Aceasta a explicat, de asemenea, că pe lângă comportamentul schimbat al soțului ei, în curtea casei a sesizat lucruri pe care nu le regăsise în vizitele anterioare.

Elena Dincă le-a spus anchetatorilor, în prima declaraţie, că este soţia lui Gheorghe Dincă din 1977, iar în imobilul din strada Craiovei, nr. 169, locuiau din 1995. Gheorge Dincă este primul care a  plecat să muncească în Italia, în 2002, la doi ani urmându-l şi soţia. Dincă s-a întors însă în 2005-2006, femeia neputând preciza cu exactitate perioada, iar de atunci petreceau împreună o lună pe an, atunci când femeia venea în concediu. 

Soţia lui Dincă a revenit însă definitiv în România în luna aprilie a acestui an, înainte de Paşte. Anterior mai ajunsese în ţară, în ultima perioadă,  în februarie 2019 şi în noiembrie 2018. „Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. 

Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Elena Dincă a spus că soțul ei consuma băuturi alcoolice și a lovit-o la un moment dat 

Lucrul care a intervenit între ei a fost însă comportamentul schimbat al soțului ei. Deşi soţia le-a spus anchetatorilor că ar fi avut, în luna petrecută la Caracal, o relaţie „bună, normală“ cu Gheorghe Dincă, a menţionat, de asemenea, că acesta consuma băuturi alcoolice şi că, în acest context, i-ar fi administrat şi prima palmă din căsnicie, potrivit declaraţiei femeii.

La două zile însă s-a petrecut un incident mai grav, iar atunci femeia şi-a sunat fiul de la Arad şi a plecat din casa din Caracal fără o vorbă. „De la data de 24 aprilie 2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu, până la data de 23 mai 2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci, dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24 mai 2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze.

În data de 25 mai 2019, în jurul orelor 18.00, mă aflam în grădina casei împreună cu soţul meu, udând la porumbi, pe întreaga perioadă soţul meu consumând alcool, respectiv vin şi ţuică. Observând că ajunsese într-o stare avansată de ebrietate, i-am solicitat soţului meu să meargă să se culce, însă acesta a devenit violent, a ridicat o spărtură de beton de pe sol şi a aruncat-o în semn de supărare într-o caroserie de auto, după care a plecat. Terminând de udat porumbul, în momentul în care am dorit să reintru în curtea propriu-zisă a locuinţei, am constatat faptul că soţul meu închisese poarta de acces, şi pentru a ajunge în curte, personal am sărit gardul împrejmuitor.

Gheorghe Dincă și-a închis soția afară din casă 

Odată ajunsă în curtea locuinţei şi după ce am mai rezolvat anumite treburi gospodăreşti, am dorit să intru în interiorul locuinţei, constatând că acesta se închisese pe interior, eu nemaiavând nicio altă cale de acces, aspect ce m-a determinat să-l apelez pe fiul meu, Dincă Gheorghe Daniel, care locuieşte pe raza municipiul Arad. (...)

Precizez faptul că soţul meu, în afară de acea palmă pe care mi-a aplicat-o nu m-a supus la alte violenţe şi nici nu mi-a oferit în această perioadă sau anterior cadouri sub forma bijuteriilor, genţilor, hainelor, cu menţiunea că în data de 24 aprilie, în momentul sosirii în municipiul Caracal, mi-a oferit un buchet de trandafiri roşii. Nu cunosc ca soţul meu să fi avut vreun comportament violent sau ciudat vizavi de copiii mei sau nurorile mele“, le-a mai spus femeia anchetatorilor, potrivit Adevarul. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net