Dezmăț pe Litoral! Nudiștii și-au făcut de cap și s-au bucurat de soare

Ultima actualizare:

La „periferia” litoralului, ascunşi prin vreun golfuleţ sau poate la adăpost, în spatele stâncilor, îşi dau întâlnire turiştii nonconformişti. Pentru că nu prea suportă hainele pe ei, zac toată ziulica, la propriu, cu puţa la soare.

Plajele de nudişti sunt de la an de an tot mai puţine, dar din ce în ce mai aglomerate. Turiştii care preferă să facă plajă în costumul lui Adam îşi încropesc o lume a lor, cu reguli bine stabilite.

Pe plajele de nudişti, spre exemplu, este o „jignire” să apari în costum de baie. Nimeni nu ţine cont de vârstă sau de kilogramele multe revărsate din burţile păroase.

Toată lume stă crăcită cum ştie mai bine (sau cum poate) pentru ca razele soarelu să pătrundă în cele mai ascunse....cotloane!

Reporterii Click! au întâlnit puzderie de nudişti pe plajele de la Eforie şi Vama Veche. Bătrâni sau tineri, femei şi bărbaţi, mai sexi sau mai puţin dotaţi de mama-natură, cu toţii se bucurau de o zi însorită de plajă în timp ce savurau berea sau îngheţata pe băţ.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net