Ce mai suferea eleva după ce a fost «violată»!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De la extaz la agonie! Fostul prof de sport de la liceul Jean Monnet, acuzat de viol de o elevă, a aflat mai întâi că va fi eliberat, iar apoi că va rămâne încă 60 de zile după gratii. Totul în mai puţin de 24 de ore!

Joi, cu numai o zi înainte de a-i expira mandatul de arestare preventivă, judecătorii de la Sectorul 1 au decis că Dan Octavian Vişan poate fi cercetat în stare de libertate.

Bucuria a durat însă numai câteva ore, întrucât recursul procurorilor, judecat ieri, la Tribunalul Bucureşti, l-a băgat din nou pe proful acuzat de viol după gratiile arestului Poliţiei Capitalei.

De această dată, conform procedurilor, mandatul a fost prelungit cu 60 de zile. Profesorul Dan Octavian Vişan (27 de ani) a fost trimis în judecată pentru întreţinere de raporturi sexuale cu eleva lui, Oana R., care peste câteva zile împlineşte 18 ani.

Pledoariile celor trei avocaţi ai profesorului de sport nu i-au convins pe judecătorii Tribunalului Bucureşti să-l lase în libertate. Una dintre probele avocatei Paula Iacob a fost o fotografie cu cei doi făcută a doua zi după „viol", adică 30 octombrie, în excursia de la Predeal, după cum spune chiar mama lui Octavian Vişan.

În ultimul cuvânt pe care l-a avut în faţa magistraţilor, proful de sport a spus că a greşit, însă atunci a acţionat sub impulsul inimii, nu al raţiunii.

„Nu mă consider un pericol public. Nu pot fi asociat cu un hoţ, unul care fură suflete. Din privirile elevilor mei, pentru care am fost şi mamă şi tată, le-am dat sfaturi, nu am văzut că aş fi un hoţ. În acea excursie am încercat să îmbin plăcutul cu utilul. Etic, ştiu că am greşit, însă nu am abuzat de funcţia de profesor şi nici de forţa fizică. Am căzut în plasa seducţiei. Nu credeam că mi se poate întâmpla, din nefericire am căzut în această plasă", a spus proful de sport în faţa judecătorilor.

Avocaţii lui Vişan mai pot cere eliberarea clientului lor sub control judiciar.

Mama profului: «Să sufere şi ea cum sufăr eu ca mamă»

În mai puţin de o oră, vestea că va rămâne în arest a căzut ca un trăsnet peste el, peste avocaţi, dar şi peste mama lui, care spera să fie împreună cu Octavian de Sărbători.

simeon stalpnicul png

„Decizia judecătorilor m-a lăsat fără cuvinte. Să dea Dumnezeu să sufere cum sufăr eu ca mamă. Să-i dea Dumnezeu un băiat, să păţească ce a păţit el", a spus aproape plângând femeia, referindu-se la eleva Oana R., din cauza căreia fiul ei a ajuns după gratii.

Prima declaraţie a Oanei la Poliţie

„Mi-a spus că, dacă nu-i cedez, să nu mai îndrăznesc să trec pe la orele lui, întrucât îmi va pune absenţe şi a continuat să ameninţe, spunându-mi să am grijă să nu fiu corigentă la sport. Deşi am încercat să mă opun, el mi-a înfrânt gesturile de apărare fiind mai puternic decât mine. Mi-a dat jos în grabă pantalonii de trening şi am întreţinut cu acesta un raport sexual normal care a durat cinci minute".

Ce le-a spus profu' poliţiştilor

„A bătut la uşă partea vătămată. A intrat, i-am zis să ia loc pe pat lângă mine. Am luat-o de mână şi am întrebat-o dacă ce simt pentru ea e reciproc. I-am cerut permisiunea să o sărut. A acceptat. M-a tras înspre ea şi apoi am întreţinut raport sexual care a durat 15 minute. Precizez că nici eu, nici ea nu consumasem băuturi alcoolice."

Mai citeşte:

Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

Eleva de la Jean Monnet a fost violată sau nu? Raportul IML indică fisuri anale - VIDEO

EXCLUSIV! Fostul iubit al elevei de la «Jean Monnet»: «Nu cred că a violat-o proful»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net