Ce măsuri au luat polițiștii din arest pentru criminala de la metrou

Ultima actualizare:

    Magdalena Șerban a fost reținută marți seară și dusă în Arestul Central
Magdalena Șerban a fost reținută marți seară și dusă în Arestul Central

Crima cu sânge rece de la metrou i-a băgat în sperieți și pe polițiști. Deși au trecut o sumedie de infractori prin mâna lor, oamenii legii de la Arestul Central al Capitalei se tem de ucigașă ca nu cumva să facă altă victimă.

Magdalena Șerban, 36 de ani, iese din tiparele criminalilor. Nu pare a fi nebună, după cum spun psihiatrii, ci un om calculat, care și-a premeditat în cele mai mici amănunte crima.

A intrat relaxată în stație, și-a ales cu atenție victima și a urmărit la secunde când intră metroul la Dristor 1.

Ca să fie sigură că planul diabolic îl va duce la bun sfârșit. Prima dată nu i-a reușit, pentru că Alexandra, o tânără de 22 de ani, s-a ținut bine pe picioare. În timp ce aștepta metroul la stația Costin Georgian a fost împinsă cu brutalitate de două ori. Se întâmpla marți, în jurul orei 15.30. După incident, văzând că oamenii se adună în jurul ei, Magdalena le-a spus că fata i-a furat banii. Așa a și scăpat.

La ora 20.00, a încercat din nou. De data asta la stația Dristor 1. A prins-o pe picior greșit pe Alina Ciucu, 25 de ani, care oricum era mai mică de statură decât ea.

A aruncat-o pe șine și ca să se asigure că nu scapă i-a tras și un picior în cap. Tânăra n-a mai avut scăpare și a murit măcelărită de tren. Imediat după ce a comis cumplita crimă, Magdalena a plecat din stație liniștită, mimând că vorbește la telefon.

A fost prinsă după două ore de polițiști în zona Unirii. Senină, le-a spus acestora că vrea să-și sune avocatul, deși nu fusese acuzată de nimic, ci doar i s-a comunicat să se legitimeze și că va fi condusă la secție pentru a i se pune câteva întrebări.

De teamă să nu-i atace în mașină, cei doi ofițeri i-au pus Magdalenei cătușile. Nici cu imaginile în față, ucigașa nu și-a recunoscut gestul. Nu a dorit să colaboreze cu anchetatorii.

A fost reținută pentru 24 de ore, după care arestată preventiv. Surse din cadrul Arestului Poliției Capitalei ne-au spus faptul că Magdalena Șerban stă singură într-o rezervă a spitalul Penitenciarului Jilava.

Oamenii legii au luat decizia să o mute pentru că le este teamă că femeia ar putea oricând să omoare vreo deținută. Mai ales în somn. Iar cum celulele din  Arestul Central sunt pline, au găsit această soluție.

În plus, de trei zile are un comportament ieșit din comun: nu vorbește cu nimeni, stă culcată pe spate în pat și privește țintă în tavan.

Criminala este audiată astăzi de procurori și au cerut ca femeia să fie expertizată de către un psiholog, pentru a vedea dacă are sau nu discernământ.

Specialiștii criminaliști spun că sunt șanse de 99% ca ea să fie declarată nebună și internată într-un spital, de unde va ieși la un moment dat, și nu va sta după gratii 20-25 de ani pentru tenatativă de omor și omor deosebit de grav. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net