Ce măsuri a luat Spitalul Universitar București împotriva gripei

Ultima actualizare:

    Cei care vor să-și viziteze rudele la Spitalul Universitar București, au acces limitat din cauza gripei
Cei care vor să-și viziteze rudele la Spitalul Universitar București, au acces limitat din cauza gripei

Gripa e în toi, iar răspândirea virusului este mare. Tocmai de aceea, Spitalul Universitar din București, a limitat accesul vizitatorilor, între o oră și două ore, în funcție de secție.

Comitetul director al Spitalul Universitar de Urgență București a luat măsuri pentru a preveni apariția infecțiilor cu gripă în rândul pacienților.

Astfel, accesul vizitatorilor a fost limitat, programul fiind redus la două ore pe zi pentru secțiile clinice și la o oră pe zi pentru secțiile cu risc crescut, precum Terapie Intensivă și Neonatologie. De asemenea, doar un singur aparținător are voie să intre la bolnav.

Vizitatorii intră în spital echipați cu halate, măști, bonete și mănuși

”Aceste măsuri sunt luate pentru a-i feri pe pacienții noștri aflați deja în suferință să contacteze în plus o infecție virală cu tulpini severe de Haemophilus influenzae care ar putea să le înrăutățescă starea de sănătate și să influențeze în sens negativ tratamentul fiecăruia”, a declarat Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Vizitatorii nu vor intra la bolnav oricum, ci echipați corespunzători cu: halat de unică folosință, bonete, botoși, mască facială și, neapărat, trebuie să se dezinfecteze pe mâini cu soluțiile primite. Acestea se găsesc la intrarea în spital.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net