Ce mesaj transmite Familia Regală tuturor românilor, de Anul Nou

Ultima actualizare:

    Familia Regală trnsmite sănătate, bucurie și demnitate tuturor domânilorFoto: arhivă personală
Familia Regală trnsmite sănătate, bucurie și demnitate tuturor domânilorFoto: arhivă personală

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, a transmis, cu câteva ore înainte de a păși în 2018, un mesaj pentru toți românii, „aflați în țară, peste Prut și în toate colțurile lumii”.

Familia Regală ne urează tuturor sănătate, bucurie sufletească și demnitate:

"Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi ASR Principele Radu se află la Săvârşin, unde vor avea alături diseară, la cumpăna dintre ani, pe Alteţele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia, Principesa Maria şi pe sora lor, Irina. Familia Regală urează tuturor românilor din ţară, de peste Prut şi din toate colţurile lumii un An Nou cu împliniri, sănătate, bucurie sufletească şi demnitate! La mulţi ani, 2018!", se arată în mesajul postat pe site-ul familiei regale a României.

Pe 5 decembrie, Regele Mihai a încetat din viață la reședința sa din Elveția. Maiestatea Sa a fost adus în țară pe 13 decembrie, trupul său neînsuflețit fiind depus în Sala Tronului din Palatul Regal din București. Mii de români au venit în cele trei zile de doliu național la căpătâiul Regelui Mihai, pentru a-și lua adio, iar pe 16 decembrie, a fost condus pe ultimul drum de alte zeci de mii de români, veniți din toată țara, dar și de capete încoronate, principi și politicieni din diferite colțuri ale lumii. Maiestatea Sa a fost înmormântat la Curtea deArgeș, alături de înaintașii săi, care și-au lăsat una dintre cele mai semnificative amprente asupra evoluției României.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net