Ce oferte au magazinele pentru «Black Friday»

Ultima actualizare:

"Vinerea Neagră" a devenit şi în România, în ultimii ani, o zi mult aşteptată de cei care vânează oferte. Anul trecut, românii s-au călcat în picioare în magazine şi au blocat site-urile participanţilor pentru a-şi cumpăra aparate electro-casnice, dar şi gadgeturi la preţ redus.

Potrivit economica.net, anul acesta, vor participa la "Black Friday" retaileri din multe domenii de activitate. Cei mai mulţi operează însă pe segmentul electroIT. Pe acest segment, printre magazinele care şi-au anunţat participarea la "Vinerea Neagră" se numără Altex, Flanco, Domo, emag.ro, evoMag, clickshop.ro, PC garage, itmultimedia,marketonline sau azerty.

Dintre retailerii de fashion, vor tăia semnificativ din preţuri Matar, TinaR,Starshiners,Catalin Botezată, Zorile Store,Ama fashion,ecco,Quick 24 sau miniprix.

De asemenea, la articolele pentru copii se pregătesc pentru "Black Friday" bebe Bliss, Noriel, 101jucarii, iar pe segmentul cărţi şi birotică vor face reduceri elefant.ro, Libris, Nemira,bookcity,adevarulshop sau rechizitelemele.net.

Nu în ultimul rând, dintre agenţiile de turism, Perfect Tour şi turo.ro vor practica reduceri pe 29 noiembrie.

Vor fi reduceri semnificative la cele mai căutate produse electroIT, de la televizoare la tablete sau telefoane mobile. "Anul trecut am avut 250 de produse distincte, iar pentru anul acesta credem că vom avea tot acest număr de produse distincte la vânzare . Ca număr de unităţi vândute am avut peste 10.000 de produse livrate către clienţi, iar pentru anul acesta estimăm o creştere de minimum 30% faţă de «Black Friday-ul» trecut", a declarat, pentru economica.net, Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG. Potrivit acestuia, produsele vedetă vor fi portabilelele , tabletele, smartphone-urile şi notebook-urile.

"De anul acesta, am introdus în portofoliu noi categorii de produse electrocasnice, de îngrijire personală, pentru nou născuţi şi mămici şi estimăm că şi acolo vor fi creşteri importante pe vânzări", a mai declarat Mihai Pătraşcu, care estimează vânzări de 1,3-1,5 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net