Departe de lumea dezlănţuită, la preţuri doar pentru unii accesibile, multe dintre vedetele de pe scena politică, artistică sau cea a marilor afaceri şi-au construit adevărate palate. Click! vă prezintă câteva dintre vilele aflate pe malul Lacului Snagov, unele mai impozante, altele mai discrete, în funcţie de dorinţa, gusturile şi posibilităţile proprietarilor.


La 40 de kilometri de Capitală, în judeţul Ilfov, Lacul Snagov se întinde pe 5,75 kilometri pătraţi şi este una dintre cele mai râvnite zone din preajma Bucureştiului. Tocmai de aceea, preţurile terenurilor de aici sunt doar la îndemâna oamenilor înstăriţi. Printre aceştia, evident, afacerişti, sportivi de talie internaţională, politicieni sau vedete de televiziune. 

  • Una dintre acestea este Andreea Esca (45 de ani). Vedeta Pro TV are aici o vilă foarte cochetă, cu un etaj, mult lemn, cu deschidere îngustă către lac şi de bun-gust. Vila este prevăzută, ca toate casele de pe malul lacului, cu ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni.

4-5-actu-2-casa-lupescu-bp9h9214.jpg

Ionuț Lupescu are o vilă în stil mediteranean
Foto: Mihai Ionescu
  • Fostul fotbalist Ionuţ Lupescu (49 de ani) ar fi plătit un milion de euro pentru vila pe care o deţine pe malul lacului Snagov. În stil mediteranean, vila are o deschidere foarte largă spre lac.

4-5-actu-3-casa-olaroiu-bp9h9385.jpg

Vila lui Cosmin Olăroiu are multă sticlă
Foto: Mihai Ionescu
  • Unul dintre cei mai bogaţi foşti internaţionali, Cosmin Olăroiu (49 de ani), ar fi investit în terenul şi în casa de la Snagov circa două milioane de euro. „Palatul” e format din două corpuri de clădire, pe două niveluri, cu multă sticlă.

4-5-actu-4-casa-stratan-bp9h9097.jpg

Vila lui Dan Stratan, ascunsă printre copaci
Foto: Mihai Ionescu
  • Medicul ieşean Dan Stratan (56 de ani), unul dintre oamenii lui Sorin Ovidiu Vîntu şi unul dintre cei care s-au aflat în conducerea Gelsor, are aici un conac pe un nivel, cu multe arcade, ascuns bine între copaci. Stratan este cunoscut şi pentru faptul că este socrul Mădălinei Ghenea.

4-5-actu-5-casa-tiriac-bp9h9130.jpg

Casa lui Ion Țiriac are multe flori pe verandă
Foto: Mihai Ionescu
  • La rândul său, miliardarul Ion Ţiriac (79 de ani) are la Snagov o vilă în valoare de 1,5 milioane de euro. De un alb impecabil, casa este decorată cu multe flori, iar până la ponton proprietatea are o alee largă, pavată.

4-5-actu-6-casa-catarama.jpg

„Palatul” lui Viorel Cataramă are o deschidere mare spre lac
Foto: Mihai Ionescu
  • Omul de afaceri Viorel Cataramă (63 de ani) are o vilă imensă, cu o arhitectură modernă, construită pe un teren de 5.000 de metri pătraţi. Proprietatea are o valoare de circa un milion de euro. „Palatul” are piscină interioară şi sală de cinema şi o deschidere foarte mare către lac.

4-5-actu-7-casa-truica-bp9h9503.jpg

Remus Truică are un domeniu imens
Foto: Mihai Ionescu
  • Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică (48 de ani), deţine la Snagov cel mai mare şi mai luxos domeniu privat din jurul Capitalei. Palatul are trei niveluri şi beneficiază de un sistem inteligent de încălzire, total computerizat. Are heliport, o piscină de dimensiuni olimpice şi două terenuri de sport.

4-5-actu-8-casa-videanu.jpg

Adriean Videanu deține o vilă somptuoasă
Foto: Mihai Ionescu
  • Fostul ministru al Economiei şi fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu (56 de ani), are un căsoi „căptuşit” pe interior cu marmură şi granit. Casa are o suprafaţă de 1.350 de metri pătraţi, e structurată pe mai multe niveluri, are patru apartamente, 12 camere, piscină interioară, piscină exterioară, sală de cinema, sală de sport şi cramă.

4-5-actu-9-casa-bogdan-olteanu-bp9h9279.jpg

Bogdan Olteanu are un adevărat palat brâncovenesc
Foto: Mihai Ionescu
  • Şi Bogdan Olteanu (46 de ani), fost şef al Camerei Deputaţilor, are un palat în stil brâncovenesc, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, ridicat pe un teren de 2.000 de metri pătraţi.

4-5-actu-10-casa-ioana-basescu-bp9h9077.jpg

Proprietatea Ioanei Băsescu valorează circa 1,4 milioane de euro
Foto: Mihai Ionescu
  • Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana (41 de ani), şi soţul ei, Radu Pricop, deţin o vilă albă, cu parter şi un etaj, sprijinită înspre lac pe şapte coloane, cu piscină acoperită, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni. Domeniul pe care este situată casa are circa 2.300 de metri pătraţi, iar împreună ar fi costat în jur de 1,4 milioane de euro.
 
 
Loading...