Ce poreclă avea Laura Codruţa Kovesi. De ce nu mergea la film sau la petreceri

Ultima actualizare:

    Laura Codruţa Kovesi, mărturisiri emoţionante despre perioada copilăriei Foto: arhivă personală
Laura Codruţa Kovesi, mărturisiri emoţionante despre perioada copilăriei Foto: arhivă personală

Mărturisiri emoţionante a făcut Laura Codruţa Kovesi despre perioada copilăriei sale pe care a petrecut-o la Sfântul Gheorghe şi Mediaş. Foşta şefă DNA a jucat baschet încă din clasa a doua şi a reuşit să-şi coordoneze echipa find căpitanul fetelor. Unul dintre antrenorii ei a povestit la Europa Fm cum era ea pe teren şi ce amintiri îl leagă de fostul procuror.

Laura Codruţa Kovesi a urmat o carieră în justiţiei, deşi din clasa a doua a început să joace baschet. A făcut sport de performanţă, susţinută de părinţii ei, dar înainte de a intra la facultate, tatăl ei, de meserie tot procuror, i-a sugerat să lase terenul de baschet şi să se îndrepte către altceva. Aşa a dat Laura Codruţa Kvesi la Drept. 

"Mama era profesoară de limba şi literaura română. Temele le făceam cu ea. Amândoi erau exigenţi. tata lucra ca procuror. Am îmvăţat de la eu să fiu corectă, sinceră şi să-i tratez pe oameni în mod egal. Am copilărit la Bran şi la Lunca Bradului. Când mergem în vacanţă la ţară scăpam de toate grijile. În rest, nu aveam timp să fiu rebelă. Plecam de la şcoală, veneam acasă şi mâncam, apoi mergeam la antrenamente, mă întorceam şi îmi făceam temele.În weekend-uri nu aveam timp să merg a film sau la petreceri pentru că mergeam la meciuri. Am avut o viaţă  foarte organizată. Totul era programat. Acasă, discutam  foarte mult despre program", a povestit Laura Codruţa Kovesi, invitată zilele trecute de Andreea Esca la Europa Fm.

Fostul ei antrenor, Mircea Roraru a mărturisit prin telefin că fosta şefă DNA este o femeie cu coloană vertebrală şi că în trecut a fost căpitan la echipă la baschet, fiind una dintre cele mai bune jucătoare. "Avea autoritate în faţa colegelor. Nu a avut divergenţe. Avea porecla Codra de la Codruţa. De fiecare dată când vine acasă trece pe la şcoală. Astă vară, am intrat pe teren şi am jucat baschet împteună. Mai ştie să joace. Aaşa ceva nu se uită", a compeltat fostul antrenor al Laurei Codruţa Kovesi.    

Ce boacănă a făcut Laura Codruţa Kovesi în copilărie 

Cca orice copil, Laura Codruţa Kovesi le-a dat şi ea motive părinţilor să o certe. Deşi a fost o elevă silitoare şi aceştia nu prea aveau ce să+i reproşeze, s-a întâmplat ca fosta şefă DNA să-şi surprindă mama cu o întâmplare de care acum îşi aminteşte zâmbind. "Ne-am strâns mai mulți copii din bloc și ne-am gândit să ne facem clătite. Când a venit mama, ne-am dat seama după faţa ei că am făcut o boacănă. Eram toți din cap până în picioare numai ouă și făină.Am yis că o să ne alinieze, fiind şi profesoară... dar cred că i s-a făcut milă de noi şi ne-a spus să mergem să ne spălăm. Ne-a făcut ea clătite, deci am mâncat până la urmă în ziua aia", a povestit Kovesi. 

Citeşte şi:

Laura Codruța Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din funcţia de şef al DNA

Alina Bica vrea 2 milioane de euro de la Codruța Kovesi. A cerut sechestru pe averea fostei șefe a DNA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net