Ce prezic astrele pentru Elena Udrea

Ultima actualizare:
Astrologul Cristina Demetrescu i-a prezis viitorul Elenei Udrea
Astrologul Cristina Demetrescu i-a prezis viitorul Elenei Udrea

Elena Udrea, reţinută marţi seara pentru 24 de ore, şi-a petrecut noaptea în arestul Poliției Capitalei. În cursul zilei de miercuri, ea va afla dacă va primi mandat pentru 30 de zile. Potrivit unui astrolog, viitorul se anunţă sumbru pentru fostul ministru.

Miercuri seara, în emisiunea ''Teo Show'', a fost invitată Cristina Demetrescu, un cunoscut astrolog, care i-a realizat astrograma Elenei Udrea.

''Elena Udrea are o viață de tip balansoar. În momentul de față, dorința dumneai de a ajunge președintele țării, a adus-o aici. Să nu uităm că la un moment dat toți plătim pentru ceea ce facem, așa se întâmplă și cu dumneai. Doamna Elena Udrea nu are spirit de sacrificiu, va rezista foarte greu la închisoare. Nu se va adapta ușor. Structura ei este de a se duce dintr-o extremă în alta, vine dintr-un mediu sărac, și are acea lăcomie de a ajunge cât mai sus. Clădește foarte mult în viață, a făcut un edificiu fără sacrificiu. A vrut să ajungă în vârf printr-un compromis foarte mare. Guvernator stă pe casa închisorii. Ea nu va plăti atât cât își va dori lumea. Capricornii pot ispăși maxim 2 ani și jumătate. Cariera ei politică este distrusă. A demonstrat că este altfel, mai puțin cinstită. Pe semnul Capricornului se află Pluton, care semnifică schimbări drastice. Ziua de azi nu îi este favorbilă, este posibil să se prelungească. Ea în momentul de față este cel mai terminat om de pe planetă'', a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, în direct, în platoul emisiunii Teo Show.

Din punct de vedere numerologic, fosta blonda de la Cotroceni are cifra destinului 4, aceasta semnificând faptul că are nevoie de dragoste, este loială, ambițioasă, are calități de lider, simte nevoia să fie buricul pământului și poate fi nemiloasă chiar și cu propria persoană.


    Astrologul Cristina Demetrescu i-a prezis viitorul Elenei UdreaFoto: Captură Kanal D
Astrologul Cristina Demetrescu i-a prezis viitorul Elenei UdreaFoto: Captură Kanal D

Elena Udrea - de la lux la condiţiile mizere ale puşcăriei

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximatix 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

Miercuri, Elena Udrea află dacă primeşte mandat pentru 30 de zile

Deocamdată, Elena Udrea este reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft. Astăzi, ea află dacă va primi mandat de arestare pentru 30 de zile. Dacă va fi aşa, ea îşi va petrece următoarea lună tot în arestul Capitalei.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net