Ce a răspuns Elena Udrea după ce au apărut imagini cu ea şi Alina Bica în Costa Rica

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi Alina Bica au mâncat la un restaurant din Costa RicaFoto: Facebook
Elena Udrea şi Alina Bica au mâncat la un restaurant din Costa RicaFoto: Facebook

Au apărut şi primele reacţii ale protagonistelor în urmă imaginilor de duminică din Costa Rica! Elena Udrea a fost cea care s-a sesizat imediat în privinţa fotografiilor în care s-a recunoscut alături de buna ei prietenă Alina Bica şi a comentat pe contul ei de socializare. Cele două au fost pozate la restaurant, îmbrăcate lejer, după o zi de plajă.

Elena Udrea a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariţia pozelor cu ea şi Alina Bica din Costa Rica. Ea a răspuns românului care a dat-o de gol că se află cu Alina Bica în Costa Rica printr-un scurt mesaj ironic.  [[{"fid":"2972885","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"elena udrea alina bica costa rica","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Elena Udrea şi Alina Bica au mâncat la un restaurant din Costa Rica","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Facebook"},"type":"media","attributes":{"alt":"elena udrea alina bica costa rica","title":"Elena Udrea şi Alina Bica au mâncat la un restaurant din Costa Rica","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

"În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să «share-uiască» poze cu mine și Alina în Costa Rica. Dacă știam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar și din cabinetul ginecologului. Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat și pentru a-i scuti pe românii cu care ne întâlnim pe la pizza să ne facă poze pe furiș, de mâine mă ocup să aveți un raport în imagini al prezenței mele aici", a scris Elena Udrea, tot pe Facebook, direct din Costa Rica. Imaginile cu cele două au fost surprinse duminică, la un restaurant din Costa Rica. Elena Udrea poartă maioul şi pantaloni albi şi o perecehe de ochelari de soare, iar Alina Bica, este la fel de lejer îmbrăcată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net