Ce relaxat şi elegant a ieşit Boureanu din puşcărie

Ultima actualizare:

    Zâmbetul lui Cristian Boureanu la ieşirea din puşcărie a lăsat la iveală faţetele dentare provizorii, care ascund dinţii sparţi în noaptea incidentuluiFotografii: Florin Şuler
Zâmbetul lui Cristian Boureanu la ieşirea din puşcărie a lăsat la iveală faţetele dentare provizorii, care ascund dinţii sparţi în noaptea incidentuluiFotografii: Florin Şuler

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat vineri, 11 august, din Penitenciarul Rahova şi va rămâne sub control judiciar în dosarul pentru ultraj. Afaceristul a fost întâmpinat la poarta puşcăriei de către iubita lui, Laura Dincă, iar revederea s-a lăsat cu îmbrăţişări şi sărutări înfocate.

Vineri, la orele 16.00, agitaţie mare la poarta Penitenciarului Rahova, din Bucureşti. După aproape două luni petrecute în arestul central al Poliţiei Capitalei şi alte trei zile în Penitenciarul Rahova unde fusese transferat de marţi, din lipsă de spaţiu, Cristian Boureanu (44 de ani) a fost eliberat! Apariţia fostului politician a fost surprinzătoare şi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Apropiaţii, dar şi oamenii din presă se aşteptau să-l vadă palid, fără dinţi şi slăbit, însă a fost exact invers.


    Laura Dincă l-a aşteptat la poarta penitenciaruluiFoto: Florin Şuler
Laura Dincă l-a aşteptat la poarta penitenciaruluiFoto: Florin Şuler

Îmbrăcat într-o ţinută casual, tricou bleumarin, jeanşi, tenişi,  şi cu o geantă în mâna dreaptă, afaceristul arăta ca un manechin de pe coperţile revistelor de fitness, sau de parcă ar fi ieşit de la un centru de relaxare, nicidecum dintr-o închisoare de maximă siguranţă unde stau cel puţin şase persoane într-o cameră de câţiva metri pătraţi. Poate doar firele albe din creştetul capului au dat de gol traiul greu din spatele gratiilor, însă zâmbetul şi dinţii perfect aliniaţi, faţete provizorii  ce-i drept, ne-au făcut să şi uităm de altercaţia din noaptea de  9 iunie cu poliţistul de la rutieră, în urma căreia i-au zburat şapte caninii şi molarii. 


    Cristian Boureanu şi iubita lui s-au sărutat cu foc şi s-au îmbrăţişatFoto: Florin Şuler
Cristian Boureanu şi iubita lui s-au sărutat cu foc şi s-au îmbrăţişatFoto: Florin Şuler


    Foto: Florin Şuler
Foto: Florin Şuler

Extrem de zâmbitor şi cu ochii în lacrimi de fericire, Boureanu a sărit direct la iubita sa, Laura Dincă (22 de ani), să o îmbrăţişeze şi să o sărute cu foc minute în şir, semn că dorul l-a topit. A urmat avocatul său, Ion Dincă, pe care l-a îmbrăţişat şi i-a strâns mâna. La ieşirea din arest a ţinut să-i mulţumească iubitei în mod special că i-a fost alături, şi a spus că-şi regretă faptele. ”A fost greu. Mulţumesc Laurei că a fost alături de mine, familiei mele,  Ioana şi fratele, şi tata. Îi mulţumesc domnului avocat.  A fost o experienţă grea, mai greu este să fii departe de familie. Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut puterea să trecem peste asta”, a spus Cristian Boureanu în timp ce-şi ţinea iubita strâns de mână. Întrebat despre condiţiile din penitenciar, afaceristul nu a dat detalii, ci s-a rezumat să mulţumească Guvernului norvegian pentru investigaţiile făcute. Vizibil emoţionat, acesta a plecat în trombă spre limuzina neagră care-l aştepta, şoferul l-a ajutat să-şi pună bagajul în portbagaj, apoi au plecat în trombă spre locuinţa aflată în Sectorul 6. Acolo l-au aşteptat fiica sa Ioana, dar şi fratele, şi  tatăl său, care a suferit extrem de mult în această perioadă. Plasat sub control judiciar, Boureanu are interdicţia de a părăsi Capitala şi trebuie să dea cu subsemnatul la secţia de care aparţine, respectiv Poliţia Sectorului 6, şi să nu comunice cu părţile din dosar.

Boureanu, dosar pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Rutieră


    Boureanu, în noaptea scandalului cu poliţiştii
Boureanu, în noaptea scandalului cu poliţiştii

In seara zilei de 9 spre 10 iunie, Cristian  Boureanu a fost în centrul unui scandal în trafic. Însoţit de iubita lui, Laura Dincă, şi de şoferul care conducea limuzina, fostul politician a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere. Somat să prezinte actele. Lucrurile au degenerat rapid, iar până la injurii a mai fost un singur pas. Deranjat că i se cere să se legitimeze şi că poliţistul îi vorbeşte cu “tu”, Boureanu a spus sus şi tare că este vorba despre abuz în serviciu. Poliţistul a fost lovit inghinal cu piciorul de către afacerist, iar acesta a încercat să se apere lovindu-l cu pumnul în faţă. Boureanu s-a ales cu dosar pentru ultraj şi a fost plasat în arestul Central al Capitalei pentru 30 de zile. În iulie, arestul i-a fost prelungit, însă în urma cererilor de eliberare, judecătorii au decis joi să-l elibereze. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net