Moartea Regelui Mihai nu pare să fi stins conflictul dintre membrii familiei regale și fostul Principe Nicolae. După ce nu i s-a permis să urce în Trenul Regal, alături de sicriul bunicului său, se pare că nepotul Maiestății Sale nu a fost primit nici la parastas.


Informația a fost dată de bloggerița Lilick Auftakt, care a publicat pe contul său de Facebook mesajul: „Alungat și de la parastas...”, alături de o imagine cu fostul Principe Nicolae.

Dintre toți membrii familiei regale, Nicolae a fost cel care și-a exteriorizat cel mai mult suferința pentru pierderea bunicului său, chinuit de gândul că nu i s-a permis să-și ia adio de la el, când încă se afla pe patul de suferință. În mod paradoxal, Nicolae a devenit extrem de popular după ce starea de sănătate a Regelui Mihai se înrăutățise. Felul în care a fost tratat de către Principesa Margareta și de restul membrilor familiei regale nu a fost deloc privit favorabil de opinia publică și chiar și presa străină a remarcat popularitatea nepotului Maiestății Sale. 

Fostul Principe Nicolae a plâns în hohote la căpătâiul Regelui Mihai

nicolae.jpg

printul nicolae
Fostul Principe Nicolae a fost copleșit de emoții la funeraliile bunicului său
Foto: privesc.eu

Pe 16 decembrie, capete încoronate, politicieni și mii de oameni de rând au venit să-și ia rămas bun de la Maiestatea Sa. A fost o ceremonie solemnă, plină de tristețe, care a înduioșat pe toți cei care pășeau pe porțile Palatului Regal, în Sala Tronului.

O scurtă secvență filmată în timpul priveghiului, fostul Principe Nicolae a fost surprins plângând în hohote printre cei veniți să-l omagieze pe bunicul său.

 

Pe toată durata ceremoniei de înmormântare a Maiestății Sale, cea care i-a stat mereu alături a fost logodnica sa, Alina Maria Binder, cu care se pare că s-ar fi căsătorit în secret. La căpătâiul bunicului său, în Sala Tronului, din Palatul Regal, Nicolae a plâns în hohote, fără ca cineva din familie să-i aline suferința. Când a observat că nu a avut voie în Trenul Regal care a transportat trupul neînsuflețit al regelui, Nicolae le-ar fi spus apropiaților "Am să merg pe lângă tren".

 
 
Loading...