Ce rușine! Fostul Principe Nicolae a fost alungat de la parastasul Regelui Mihai

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae ar fi fost alungat și de la parastasul bunicului săuFoto: Facebook/Lilick Auftakt
Fostul Principe Nicolae ar fi fost alungat și de la parastasul bunicului săuFoto: Facebook/Lilick Auftakt

Moartea Regelui Mihai nu pare să fi stins conflictul dintre membrii familiei regale și fostul Principe Nicolae. După ce nu i s-a permis să urce în Trenul Regal, alături de sicriul bunicului său, se pare că nepotul Maiestății Sale nu a fost primit nici la parastas.

Informația a fost dată de bloggerița Lilick Auftakt, care a publicat pe contul său de Facebook mesajul: „Alungat și de la parastas...”, alături de o imagine cu fostul Principe Nicolae.

Dintre toți membrii familiei regale, Nicolae a fost cel care și-a exteriorizat cel mai mult suferința pentru pierderea bunicului său, chinuit de gândul că nu i s-a permis să-și ia adio de la el, când încă se afla pe patul de suferință. În mod paradoxal, Nicolae a devenit extrem de popular după ce starea de sănătate a Regelui Mihai se înrăutățise. Felul în care a fost tratat de către Principesa Margareta și de restul membrilor familiei regale nu a fost deloc privit favorabil de opinia publică și chiar și presa străină a remarcat popularitatea nepotului Maiestății Sale. 

Pe toată durata ceremoniei de înmormântare a Maiestății Sale, cea care i-a stat mereu alături a fost logodnica sa, Alina Maria Binder, cu care se pare că s-ar fi căsătorit în secret. La căpătâiul bunicului său, în Sala Tronului, din Palatul Regal, Nicolae a plâns în hohote, fără ca cineva din familie să-i aline suferința. Când a observat că nu a avut voie în Trenul Regal care a transportat trupul neînsuflețit al regelui, Nicolae le-ar fi spus apropiaților "Am să merg pe lângă tren".

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net