În ce scandaluri a fost implicată Diana Șoșoacă, avocata care a zis că dezgroapă toate cadavrele morților de Covid

Ultima actualizare:

    Diana Iovanovici-Șoșoacă, ajunsă senator AUR de IașiFoto: captură video
Diana Iovanovici-Șoșoacă, ajunsă senator AUR de IașiFoto: captură video

Rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie vor duce la intrarea în Parlament a unor figuri noi de politicieni, care nu au mai deținut până acum niciun mandat de senator sau deputat. Acesta este și cazul avocatei Diana Șoșoacă, o figură controversată de când a început pandemia. Ea s-a remarcat prin scandalurile în care a fost implicată și prin faptul că s-a opus măsurilor anti-Covid, impuse de autorități.

Avocata Diana Șoșoacă a spus că va dezgropa toți morții Covid-19, acuzându-i pe medici că nu vor să le facă autopsie oamenilor care au murit de coronavirus, pe motiv că totul este o înșelătorie, potrivit ziare.com. De altfel, ea a devenit cunoscută afișându-se la diverse adunări publice, unde nu a respectat nicio măsură de protecție împotriva coronavirusului. Avocata apare în numeroase clipuri video în care le spune oamenilor că totul este o conspirație.

Aproximativ 100 de persoane conduse de avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă au forțat intrarea în curtea Mitropoliei, de Sf Parascheva, nerespectand regulile de distanțare sociala și nepurtand masca de protecție.

”Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, declara la vremea aceea Șoșoacă.

Diana Iovanovici Șoșoacă este avocata lui IPS Tudosie, care a contestat în instanță restricția de organizare a pelerinajului la Peștera Sfântului Apostol Andrei.

"Noi cerem instanței să constate neconstitutionalitatea parțială a unor articole și puncte din articolele Hotărârii nr. 72/10.11.20 CJSU Constanta, în conformitate cu drepturile ce decurg din Articolul 29 din Constituția României, ce prevede că dreptul religios și la manifestările religioase nu poate fi restrâns în niciun mod, este singurul care nu poate fi restrâns indiferent daca este și război", a declarat avocata Arhiepiscopiei.

 Demersurile legale n-au avut succes, după ce Tribunalul Constanța a decis ca la pelerinaj să participe doar localnicii. Hotărârea instanței a fost însă, practic, degeaba, deoarece, în cele din urmă, jandarmii și poliția nu au făcut nimic pentru a-i opri pe pelerinii și pe credincioșii sosiți din alte localități.

Diana Șoșoacă s-a declarat de multe ori împotriva măștilor de protecție, pe care le numește "botnițe". La prima înfățișare la Tribunal,avocatul cu care IPS Teodosie a venit în fata judecătorilor, Diana Ivanovici Șoștoacă, nu purta masca. Procesul a debutat cu o serie de amenzi date de jandarmi la intrarea în sediul Tribunalului, acolo unde mai mulți susținători ai partidului AUR au venit alaturi de candidatul partidului la Senat.

"În jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanta, aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanta, în fata Judecătoriei Constanta, are loc o manifestație publica spontana. Forțele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau masurile instituite prin carantinarea municipiului Constanta, în sensul că nu și-au putut justifica prezenta în zona și nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a parași domiciliul", a transmis IPJ Constanta. Polițiștii și jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 17.300 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de actualul context epidemiologic, cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire sociala. "De asemenea, polițiștii Secției 3 au sancționat contravențional o femeie și un bărbat, care nu purtau masca de protecție, cuantumul total al amenzii fiind de 4.000 de lei", au mai spus oamenii legii. Femeia fară masca era chiar avocatul Arhiepiscopului.

Diana Șoșoacă a făcut scandal la spitalul din Lețcani: "Nenorociților, criminalilor, mizeriilor ce sunteți!"

Avocata Diana Soșoacă a făcut un adevărat circ la venirea ministrului Nelu Tătaru, la Spitalul din Lețcani. Ea la acuzat că ascunde adevărul despre pandemia de Covid-19.

"De ce internați oameni asimptomtici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tataru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tataru, iți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici! De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fară costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorât copiii din Romania, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!", a urlat Șoșoacă în fața spitalului.

A făcut circ într-o piață din Iași

Diana Șoșoacă a fost revoltată după ce a aflat de decizia Comitetului pentru Situații de Urgentă de a închide piețele. Ea s-a dus și le-a spus oamenilor să nu accepte această hotărâre.

"Nu trebuie să permiteți să vi se închidă hala pentru că romanul e prea obedient. E dreptul vostru să munciți, în condițiile în care hypermarketurile nu se închid, sunteți tot magazine și voi. Am vorbit cu avocații mei și vom da în judecata aceste masuri. Pai, ce facem? Îmbogățim hypermarketurile și romanii noștri sărăcesc?", a declarat avocata. Aceasta a intrat în conflict și cu politia locală, după ce i s-a atras atenția că nu poarta masca.

"Nu aveți nicio baza legala pentru nimic. Nu exista nicio cercetare științifică care să vă ateste că masca aia vă protejează. Am 22 de cercetări științifice de la Oxford și Harvard care spun că nu folosește la nimic masca", le-a spus Șoșoacă oamenuilor legii.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net