Ce schimbare! O supravieţuitoare "Colectiv", fericită după implantul de păr

Ultima actualizare:

    Tedy Ursuleanu este complet altă persoană după implantul de părFoto: Facebook
Tedy Ursuleanu este complet altă persoană după implantul de părFoto: Facebook

Tedy Ursuleanu (30 de ani) este una dintre tinerele care nu s-a lăsat doborâtă de urmele adânci pe care incendiul din "Colectiv" i le-a lăsat pe corp. Dincolo de arsurile pe care le-a avut pe cap, spate şi mâini, ea a găsit puterea să se ridice şi s-o ia de la capăt, iar acum parcă a renăscut. În urmă cu doar câteva luni, a fost pacienta doctorului Felix Popescu, cel care i-a făcut implant de păr, aşa cum le-a promis de altfel, tuturor victimelor din seara fatidică de 30 octombrie 2015, iar acum se bucură din plin de rezultate.

Nu mulţi dintre noi am găsi putere pentru a merge mai departe. Problema părului a fost una dintre cele mai mici pe care incendiul i le-a provocat tinerei. Tedy a rămas fără degete la mâna stângă, iar ca să "rezolve" aceast necaz a achiziţionat, din Scoţia, o mână bionică care a costat 73.000 de euro. Deşi e încă în "teste", tânăra are un optimism molipsitor, iar noul ei look îi dă curaj să nu mai privească în spate.

"Sunt bine! Mă bucur că mi-am revenit cât de cât. Mâna bionică, pe care o am de câteva luni, nu o port tot timpul, doar atunci când este nevoie! Am fost luna asta şi la un control medical şi am primit aviz că pot conduce o maşină hidramată. Aşa că vreau să încep să fac şi şcoala de şoferi, la începutul anului viitor, lucru care nu îmi era permis fără mâna bionică”, povestea ea.


    Tedy Ursuleanu, fericită că nu mai trebuie să poarte nimic pe cap  foto: arhiva personală
Tedy Ursuleanu, fericită că nu mai trebuie să poarte nimic pe cap foto: arhiva personală

Noua verisune a tinerei i-a uimit pe apropiaţi, iar faptul că a primit încurajări nu poate decât să o bucure.  "Varianta mea recentă cu păr! Îi mulțumesc domnului doctor Felix Popescu că a făcut posibil acest lucru! Să curgă pleata!", a scris Tedy în dreptul celei mai noi fotografii cu ea în care nu mai este nevoită să poarte turban. 

Tragedia din Colectiv a ucis 64 de tineri

Seara de 30 octombrie 2015 va rămâne pentru totdeauna în amintirea românilor drept un coşmar. Incendiul a curmat vieţile a 64 de tineri şi a rănit peste 160 de persoane. Tinerii se strânseseră în club la concertul formaţiei „Goodbye to Gravity” care îşi lansa un album. La un moment dat, scânteile unor artificii au aprins un stâlp, iar flăcările s-au extins rapid la tavanul acoperit de un burete. Acesta a luat foc şi s-a transformat într-un lichid care s-a scurs peste oameni. Fumul foarte gros şi toxic le-a otrovit organismul, iar temperatura ridicată le-a ars căile respiratorii. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net