Ce a scris Marcel Ciolacu pe Facebook despre Florin Cîțu, premier: „O mare bătaie de joc!”

Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu a spus despre Florin Cîțu că este „groparul economiei românești”
Marcel Ciolacu a spus despre Florin Cîțu că este „groparul economiei românești”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat miercuri, 9 decembrie, un mesaj pe Facebook în care își exprimă profunda indignare cu privire la decizia liberalilor de a-l propune premier pe Florin Cîțu. Un mesaj asemănător, dar mult mai agresiv, vine și din partea lui George Simion, copreședintele AUR, care îl amenință pe Klaus Iohannis cu suspendarea. Însă, părerea celor doi lideri nu contează foarte mult, ei neputând influența cu nimic mersul lucrurilor la palatul Victoria. Prin urmare, „câinii latră, caravana trece”.

Marcel Ciolacu, despre Florin Cîțu: „Groparul economiei românești”

Marcel Ciolacu a scris pe pagina sa de Facebook că decizia liberalilor de a-l propune pentru funcţia de prim-ministru pe Florin Cîţu reprezintă "o mare mare bătaie de joc” și a afirmat că este momentul ca românii "să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul". 

"Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu - groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc. Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD - doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban. Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere. Iar dacă USR şi UDMR o vor face, atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională. Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul", a scris miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

George Simion, vehement la adresa lui Florin Cîțu, propus premier de PNL
George Simion, vehement la adresa lui Florin Cîțu, propus premier de PNL

George Simion, copreședintele AUR, despre propunerea PNL: „O cacealma!

George Simion, copreședinte AUR, a declarat că  președintele Klaus Iohannis dă din nou dovadă de dispreț față de votul românilor. El  a afirmat la un post de televiziune că dacă PSD nu va iniția suspendarea președintelui, o va face Alianța pentru Unirea Românilor. Asta, în condițiile în care numirea și negocierea guvernului Cîțu este considerată o cacialma. "Este stilul cu care ne-a învățat Klaus Iohannis de dispreț total față de votul românilor, de batjocură față de poporul român. Îmi mențin afirmațiile: dacă PSD nu își ia în serios rolul de prim-clasat în preferințele românilor la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios - să facem opoziție și să inițiem suspendarea lui Klaus Iohannis pentru această batjocura", a declarat George Simion.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier. Decizia a fost luată pentru a se ceda USR-Plus Finanțele

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net