Ce se întâmplă cu alegerile locale. Gabriela Firea cere renumărarea voturilor și chiar reluarea alegerilor

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea tună și fulgeră de la aflarea veștii că a pierdut Primăria Capitalei
Gabriela Firea tună și fulgeră de la aflarea veștii că a pierdut Primăria Capitalei

Scandalul fraudării alegerilor i-a lovit pe toți. După ce reprezentanții USR-PLUS l-au prins, luni seară, pe consilierul PSD de la sectorul 1, candidat la consiliul general, cu un teanc de procese verbale în brațe și au chemat Poliția, acum a venit rândul celor de la PSD să reclame. Gabriela Firea cere renumărarea voturilor, pe motiv că și partidul său a găsit niște documente cu semne de întrebare.

”Alegerile din București au fost fraudate! O spun Orban-groparul PNL, Plicușor-prietenul Câinelui.Am găsit și noi foarte multe nereguli! De ce nu se aprobă renumărarea voturilor?”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul primar al Capitalei le-a declarat jurnaliștilor astăzi, 30 septembrie, că nu se ține cu dinții de funcție, că nu-i pare rău că a pierdut alegerile, ci că-i pare rău că ”cetățenii au votat ceva și a ieșit altceva”.

În tot acest timp, oamenii o întreabă pe Firea, pe rețeaua de socializare, de  nu știe să piardă și continuă un scandal inutil.

Oamenii îi transmit pe Facebook. ”Un politician adevărat trebuie să știe să și piardă”

”Doamnă dragă, acceptați înfrângerea. Uitați-vă în jurul dv ce este astăzi PSD. A furat tot ce se putea fura, nu mai are credibilitate. De ce vreți să cerșiți voturile care nu sunt pentru dv?”, ”Un politician adevărat trebuie să știe să și piardă. Ca la mahala nu dă bine”, ”Mi-aș fi dorit să fiți mai demnă și să nu mai plângeți atât”, ”În postarea asta văd o doamnă care își dă ultima suflare, în speranța că-și va recăpăta scaunul, care i-a fost luat de sub fund”, ”După faza de la sectorul 1, când l-au prins pe ăla al vostru cu brațele pline de buletine de vot, cred că deja știm cu toții că după renumărare PSD câștigă toate primăriile”, i-a transmis ironic o altă persoană.

BEC anunță dacă se renumără voturile la sectorul 1

Deocamdată, Biroul Electoral Central urmează să anunțe astăzi dacă se va renumăra sau nu voturile de la sectorul 1, după ce PSD a solicitat acest lucru.

La rândul său, Clotilde Armand a anunțat că va solicita Parchetului General să preia ancheta, după ce polițiștii au deschis un dosar penal in rem.

Polițiștii Capitalei au anunțat că au audiat un bărbat asupra căruia au fost găsite mai multe procese verbale de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Acesta este candidat al PSD pentru funcția de consilier general. Asupra sa au fost găsite 473 de procese verbale.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sector 1, Clotilde Armand, se menţine pe primul loc la alegerile locale cu 41,02% din voturi, la diferenţă mică de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,79%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până marţi la ora 12.00, după numărarea a 95,55% dintre voturi.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/frauda-electorala-politia-deschis-dosar-penal-la-sectorul-1-sunt-acuzatii-venite-si-la 

https://www.click.ro/news/bucuresti/clotilde-armand-castigat-primaria-sectorului-1-are-peste-1000-de-voturi-plus-fata-de

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net