Ce simbolizează elementele care au decorat tortul fabulos de la nunta fostului principe Nicolae

Ultima actualizare:

    Nicolae și Alina au avut în jur de 200 de invitați la nuntă
Nicolae și Alina au avut în jur de 200 de invitați la nuntă

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder, care s-au căsătorit pe 30 septembrie în Sinaia, au avut un tort special, realizat de o cofetărie specializată în deserturi cu design unicat.

Mai mult, atelierul este cel care a adus în exclusivitate în România tortul preferat al Reginei Elisabeta şi al Curţii Regale a Marii Britanii. Acelaşi tort a fost ales şi pentru nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles.

Acesta a fost tortul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae și a Alinei Binder
Acesta a fost tortul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae și a Alinei Binder

„Fiecare element în parte al acestui tort de nuntă spune o poveste despre cuplu. Tortul a fost învelit cu glazură de zahăr cu aspect de broderie, inspirată din portul tradiţional al bunicii miresei. A fost pictat manual cu vopsea comestibilă, având ca inspiraţie picturile Reginei Maria a României. Pe tort se regăseşte şi monograma frumosului cuplu. Tortul a fost decorat cu flori de zahăr şi fructe de pădure“, se arată în descrierea făcută de cofetărie, pe pagina de Facebook. „Avem o înaltă apreciere pentru dedicarea şi profesionalismul fiecăruia dintre cei cu care am colaborat. Vă mulţumim călduros că ne sunteţi alături!“, a scris fostul principe Nicolae pe Facebook.  

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net