Ce spune Adrian Alexandrov despre arestarea Elenei Udrea: «Am fost speriați»

Ultima actualizare:
Adrian Alexandrov speră ca fiica lui să nu crească fără mamă
Adrian Alexandrov speră ca fiica lui să nu crească fără mamă

Elena Udrea a fost reţinută de Interpol, joi, 4 octombrie, iar apoi a fost arestată pentru de două luni în Costa Rica. Elena Udrea a fost ridicată direct de pe stradă şi a fost dusă la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose, Costa Rica. Adrian Alexandrov, cel cu care ea are un copil a ărturisit că este o perioadă foarte grea pentru ei.

El a declarat pentru Antena1 faptul că au fost opriți pe stradă, iar Elena a fost forțată să meargă la secția de poliție. Adrian Alexandrov este speriat pentru sănătatea fiicei sale. 

„Am fost opriți de patru agenti. Atât eu, cât și Elena am fost foarte speriați. Eu nu m-am gândit decât la ce va face copilul. Că el trebuie să mănânce. Atât Elena, cât și Alina Bica au certificate de reufgiat provizoriu. Elena suferă foarte mult după copil pentru că s-a chinuit foarte mult să-l aibă. Copilul este dependent de mamă. Elena trebuie să fie permanent lângă el. În partea aceasta a lumii se vorbește de sechestrări și recuperări. Cel mai important este faptul că, atât eu cât și fetița mea putem suferi”, au fost declarațiile lui.

Cu câteva ore în urmă, Adrian Alexandrov a publicat o fotografie cu fiica lui i un mesaj care i-a emoționat pe prietenii virtuali de pe Facebook.


    Adrian Alexandrov speră ca fiica lui să nu crească fără mamăFoto Facebook
Adrian Alexandrov speră ca fiica lui să nu crească fără mamăFoto Facebook

„Există locuri în INIMĂ  despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil. Dor de Mami..”, a fost descrierea fotografiei pe care el a publicat-o pe rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net