Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros. Declaraţiile l-au costat scump, dar în faţa soţiei el nu şi-a pierdut credibilitatea.


Vicepreşedintele USR Clotilde Armand şi soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partid, au publicat un filmuleţ pe Facebook în care afirmă că în ciuda acestor întâmplări, ei sunt o familie unită, care nu se lasă intimidată de nicio greutate.

”Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum”, precizează Clotilde Armand, potrivit News.ro.

 

”Eu cred că este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare (...) Sper că o să avem ocazia să discutăm”, mai spune şi Clotilde Armand.

La rândul său, soţul ei spune: ”Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum scopurile şi interesul USR am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că soțul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, membru al comisiei de arbitraj în Uniunea Salvaţi România, a fost exclus din partid, cu votul unanim al conducerii.

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că excluderea soţului ei Sergiu Moroianu din USR este ”o decizie greşită”, spunând că totul a început de la ”o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional”.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de comunicare/campanie a USR că ''a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros''.

 
 
Loading...