Ce spune Nicolae al României despre relația tensionată și împăcarea cu familia regală

Ultima actualizare:

    Principele Nicolae și actuala lui soție, Alina Binderfoto: Facebook
Principele Nicolae și actuala lui soție, Alina Binderfoto: Facebook

Dezmoștenit în anul 2015 și rămas fără titlul monarhic, Principele Nicolae și-ar dori o reconciliere cu familia regală a României.

Luni, 25 octombrie, s-au împlinit 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai. Cu această ocazie, nepotul acestuia, Nicolae al României, a fost invitat la Matinalii Digi FM. În conversația cu Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru, el a povestit câteva dintre întâmplările copilăriei sale petrecută alături de Regele Mihai. De asemenea, Nicolae al României spune că și-ar dori foarte mult să se împace cu familia sa.

„Cred că toată lumea știe că noi nu ne înțelegem de mulți ani de zile și, din păcate, așa este și în momentul de față. Dar în orice zi putem să ne împăcăm și asta îmi doresc foarte mult. Mai ales în zile ca astăzi, când familia este, de fapt, pe primul loc și trebuie să fie înainte orice, indiferent ce crede că a făcut cineva sau nu. Trebuie să fim uniți, trebuie să fim un exemplu”, a declarat Nicolae al României la matinalul Digi FM.

Interviul, integral, pe www.digifm.ro

Exclus din linia dinastică a Casei Regale 

Principele Nicolae a fost dezmoştenit şi alungat din ţară în august 2015. Nepotul Regelui Mihai, al treilea în ordinea de succesiune, după bunicul lui şi Principesa Margareta, a fost exclus din linia dinastică a Casei Regale şi i s-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Motivele acestei decizii nu au fost făcute publice, dar surse din cadrul Casei Regale au făcut dezvăluiri incredibile privind excluderea lui Nicolae. Motivul ar fi de fapt relaţia pe care ar fi avut-o Nicolae cu una dintre colaboratoarele lui din România, Nicoleta Cîrjan, femeia care i-a dăruit principelui o fetiță, în anul 2016.

Citește și:

De ce a fost dat afară Prinţul Nicolae din familia regală. Scandal la Palatul Elisabeta

Strănepoata Regelui Mihai a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant al mamei ei, fosta iubită a Principelui Nicolae

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net