Ce spune Poliția despre cazul porumbelului omorât și legat cu scoci de un stâlp, în Ploiești

Ultima actualizare:

    Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul PloieștiuluiFoto: republikanews.ro
Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul PloieștiuluiFoto: republikanews.ro

Click! a scris ieri, 12 octombrie, despre o situație ieșită din comun. În Ploiești, a fost găsit un porumbel ucis și lipit cu scoci de un stâlp de electricitate. O femeie care locuiește în zonă spune că de luni bune asistă neputincioasă de la balconul ei cum păsările ar fi maltratate de un bărbat, pe care l-a reclamat în repetate rânduri la Poliție. Iată ce ne-au transmis astăzi, 13 octombrie, reprezentanții IPJ Prahova.

”Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au sesizat din oficiu în urma apariției în spațiul public a unui articol ce ilustrează un porumbel fără viață, prins cu o bandă tip scotch de un stâlp de iluminat public, pe o strada din municipiul Ploiești. În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale în consecință”, ne-au transmis oamenii legii.

Gabriela Vasilescu, profesor universitar la UPG, spune că a făcut nenumărate reclamații la Secția 1 Poliție legat de faptul că un individ ademenește porumbeii din centrul orașului, după care le sucește gâtul.

Doar că nu a fost luată în serios până acum. După publicarea articolului, doi agenți de la Poliția Animalelor au venit acasă la femeie pentru a-i cere date.

Observatorul Prahovean a publicat luna trecută imagini cu mai mulți porumbei morți din centrul Ploieștiului, care ar putea fi victimele individului respectiv.

Citește și: 

Imagine șocantă la Ploiești! Porumbel ucis și legat cu scoci de un stâlp. ”Le sucește gâtul păsărilor și Poliția nu face nimic”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net