Ce superbolid şi-a tras miliardarul Nicorescu!

Ultima actualizare:

    Are maşini de peste  1,5 milioane de euro
Are maşini de peste 1,5 milioane de euro

În 2008, a provocat un accidenţ în lanţ şi a rănit o femeie după ce s-a urcat băut la volanul unuia dintre bolizii săi. Ce face acum miliardarul Dan Nicorescu? Nu, nu puşcărie! Îşi completează liniştit colecţia de maşini de lux!

Omul de afaceri a fost văzut de curând la bordul unui supercar unicat în România: un superb Lamborghini Aventador, de culoare galbenă. Miliardarul a aşteptat luni de zile bijuteria făcută pe comandă, cea mai puternică "piesă" din garajul personal.

Rolls-Royce-ul este una dintre maşinile preferate de miliardar

Nicorescu a  prezentat bijuteria  prietenilor săi
Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

Echipată cu un propulsor V12 aspirat de nu mai puţin de 6,5 litri şi o putere de 700 CP, maşina "zboară" cu o viteză maximă de 350 de km/h şi este capabilă să prindă 100 km/h în numai 2,8 secunde. Preţul? O nimica toată! Aproximativ 250.000 de euro, fără taxe.

Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

Nicorescu a  prezentat bijuteria  prietenilor săi
Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

În garajul lui Nicorescu mai stau parcate maşini de lux de peste 1,5 milioane de euro: un Bentley Continental GT negru, o limuzină Rolls-Royce, mai multe automobile Mercedes, dar şi un Bentley GTC alb.

La bordul acestuia din urmă se afla Nicorescu acum patru ani, când beat fiind, a pierdut controlul volanului producând un accident soldat cu un rănit şi mai multe maşini avariate. Nicorescu a încercat atunci să fugă de la locul incidentului şi, deşi mirosea a alcool de la o poştă, a refuzat să sufle în fiolă sau să meargă la INML pentru analize.

- Motor: V12 - 6,5 litri- Putere: 700 CP- Masa: 1.575 kg- Viteză maximă: 350 km/h- 0-100 km/h: 2,8 secunde

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net