Ce tupeu! Criminalul care a incendiat o fată a cerut să fie cercetat la domiciliu

Ultima actualizare:

    Ion Turnagiu a curmat cinci vieţi în 1993Foto: Facebook
Ion Turnagiu a curmat cinci vieţi în 1993Foto: Facebook

Ion Turnagiu (45 de ani), ucigaşul în serie care a stropit cu benzină o fată de 17 ani şi i-a dat foc, după ce aceasta depusese împotriva lui plângere pentru viol, a făcut declaraţii incredibile în faţa instanţei. El a solicitat să fie plasat în arest la domiciliu, deoarece are mijloace financiare necesare, dar şi „relaţii” pentru a o ajuta pe victimă să se recupereze, arată Digi24.

Informaţiile apar în motivarea deciziei de arestare preventivă a lui Turnagiu, acuzat de tentativă de omor după ce a incendiat-o, vineri, pe adolescenta din comuna mehedinţeană Dârvari. Când a fost prins de poliţişti, sâmbătă, individul s-a lamentat că n-a mai mâncat de patru zile şi s-a arătat supărat din cauza plângerii pe care adolescenta o făcuse la adresa lui.

Cu arsuri profunde pe 90% din suprafaţa corpului, puştoaica este internată în stare critică la spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Marți, fata a fost supusă celei de-a patra intervenţii chirurgicale.

Agresorul a fost liberat condiţionat pe 10 mai 2019, după ce a executat 26 de ani dintr-o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru cinci crime comise în 1993, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a demis ieri conducerea Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, pentru liberarea lui Ion Turnagiu. Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au decis anul trecut că asasinul poate fi lăsat să plece, după ce, anterior, Judecătoria Drobeta Turnu Severin respinsese cererea acestuia de liberare condiţionată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net