Anul 2016 are numai vești bune pentru cei cărora le place să butoneze telecomanda. Ceel mai importante posturi tv din România au pregătit emisiuni și seriale noi, dar au anunțat și ce se va întâmpla cu cele mai îndrăgite show-uri tv din ultima perioadă, precum „Vocea României” sau „Te cunosc de undeva”.


Concurența cea mai mare se dă, cum era de așteptat, între posturile PRO TV și Antena 1. Cele două canale tv au pregătit fiecare atât emisiuni noi, cât și seriale. Cât despre emisiunile de succes, acestea vor fi păstrate în grilele tv.

PRO TV a pregătit și emisiuni, și seriale noi

victor_rebengiuc.jpg

victor rebengiuc serial deschide ochii
Victor Rebengiuc poate fi urmărit la PRO TV în distribuția unui nou serial tv, „Deschide ochii”
foto: Click!

 

În 2016, telespectatorii PRO TV vor avea parte de o nouă emisiune de gătit, „Bake Off Romania”, de data aceasta dedicată exclusiv dulciurilor. Emisiunea este prezentată de Nicole Stănese și ar trebui să intre pe micile ecrane dinn februarie-martie, însă, din cauza arestării bucătarului Tudor Constantinescu, care este jurat în emisiune, soarta show-ului este incertă.

În 2016, același post tv pregătește și două seriale nou-nouţe. Din 4 ianuarie va debuta „Deschide ochii”, regizat de Iura Luncaşu, din a cărui distribuție fac parte Victor Rebengiuc, Răzvan Vasilescu, Aylin Cadâr şi Andi Vasluianu. Serialul a fost filmat în 2013, dar difuzarea lui a tot fost amânată...

Tot anul viitor va fi difuzat și serialul „Atletico Textila”, care îi are în rolurile principale pe foştii „Mondeni”. De asemenea, PRO TV a pregătit și un nou reality-show pentru 2016, intitulat „Supravieţuitorul”, după celebrul format „Survivor”.

PRO TV păstrează în grilă toate producțiile de succes

vocea_romaniei.jpg

vocea romaniei 2016 emisiuni pro tv
Marius Moga, Smiley, Loredana și Tudor Chirilă revin și în 2016 în juriul show-ului de talente intitulat „Vocea României”
foto: PRO TV

 

Chiar din 4 ianuarie, revine game showul prezentat de Cabral, „Ce spun românii”. De asemenea, canalul PRO TV a păstrat și alte show-uri de succes, care vor fi difuzate cu un nou sezon și în 2016, „Românii au talent”, prezentat de Smiley şi Pavel Barton, „Vocea României”, „MasterChef” și, nu în ultimul rând, serialul de comedie „Las Fierbinţi”. În ceea ce privește reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este posibil să nu revină, dar despre „Ferma Vedetelor” se aud câteva noutăţi. Surse din PRO TV au dezvăluit, pentru Click!, că încă se caută o nouă prezentatoare, ca să o înlocuiască pe Iulia Vântur. Noul sezon al show-ului se va filma în Cipru.

Telenovele noi la Euforia TV și emisiuni noi la Antena 1

hells_kitchen.jpg

sorin bontea florin dumitrescu catalin scarlatescu
Chefii Sorin Bontea (în stânga), Florin Dumitrescu (în mijloc) și Cătălin Scărlătescu vor reveni cu un nou show culinar
foto: Antena 1

 

Și trustul Intact a pregătit câteva surprize pentru 2016. Ruxandra Ion, supranumită „mama telenovelelor” în România a fost recent cooptată în echipă și este vinovată de multe dintre noutățile care se anunță, mai ales la canalul Euforia TV. În ceea ce privește postul Antena 1, acesta anunță un show nou, în care se căuta cel mai glumeţ român. Și Mihai Bendeac, proaspăt revenit, va avea o emisiune nouă, dar şi foştii bucătari ai iadului. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își ascut cuțitele și vor deveni adversari în bucătărie. Antena 1 dă startul înscrierilor pentru un nou show culinar, pe site-ul casting.a1.ro, show în care cei trei celebri chefi intră în competiție pentru a gasi următoarea generație de talente desăvârșite în domeniu. Pentru ca ei să reușească acest lucru, trebuie să găsească oameni talentați, cu personalitate și care să le împărtășească viziunea și pasiunea. Cei care vor să gătească cot la cot cu unul dinte ei și să intre în înfruntarea dintre cei trei chefi trebuie să se înscrie la preselcții. Miza competiției este foarte mare atât pentru concurenți, cât și pentru chefi, fiind în joc reputația lor. După o serie de etape pline de suspans și trăiri condimentate în toate felurile, chefii vor deveni mentorii concurentilor aleși, le vor șlefui talentul și îndemanarea, pentru a-i duce la cel mai înalt nivel culinar.

Și Antena 1 revine cu show-urile de succes

pepe_te_cunosc_de_undeva_antena_1.jpg

pepe deghizat in adele te cunosc de undeva
Cel mai îndrăgit show tv de la Antena 1, „Te cunosc de undeva!”, revine în 2016 cu un nou sezon
foto: Antena 1

 

Fanii emisiunilor „Next Star”, „Te pui cu blondele”, „Insula iubirii”, „Te cunosc de undeva” şi „X-Factor” pot răsufla ușurați. Vor putea vedea noi sezoane ale acestr show-uri și în 2016. Pentru unele dintre aceste emisiuni vor începe filmările la începutul anului, dar pentru unele deja au început. Producțiile despre care nu se știe încă dacă vor reveni pe micile ecrane sunt „Ham Talent” şi „Şerifi de România”.

Loading...