Ce a visat Dan Mihalache. Click! a găsit răspunsuri

Ultima actualizare:

    Dan Mihalache a fost fotografiat în timp ce dormea la o şedinţă în SerbiaFoto: Click!
Dan Mihalache a fost fotografiat în timp ce dormea la o şedinţă în SerbiaFoto: Click!

Doarme. Dan doarme. Dan Mihalache doarme. Unde doarme Dan Mihalache? Doarme în sala în care cu câteva minute în urmă se aflau doi preşedinţi: Klaus Iohannis şi omologul său sârb Tomislav Nikolic. Ce cuvânt apare cel mai des în rândurile de mai sus? DOARME. Ce reacţie a avut domnul Dan Mihalache după publicarea acestor fotografii? Domnul Dan Mihalache vorbeşte de manipulări şi pune în discuţie cine e autorul fotografiei. Ar fi fost mai cinstit şi interesant să ne spună ce a visat.

Fotografiile, publicate în exclusivitate de ziarul nostru, cu un înalt demnitar român care doarme dus în faţa omologilor sârbi, au făcut înconjurul ţării şi au devenit subiect de discuţii şi glume de la nivelul ministerelor până în cârciumile de la sate. Au apărut imediat reacţii şi bancuri la această ipostază jenantă în care a fost surprins Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, în timpul vizitei oficiale în Serbia din 16 iulie. Ieri, la doar câteva ore de la publicarea fotografiilor realizate într-un cadru oficial, domnul Mihalache a avut prima reacţie. Redăm mai jos “explicaţia” domniei-sale şi ne cerem scuze faţă de voi, cititorii noştri, că e cel mai plictisitor pasaj din ziarul de astăzi. Va rugăm să nu adormiţi.

“Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare, de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română aştepta terminarea convorbirilor tête-à-tête dintre preşedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel, cine se uită la poză observă foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate, din păcate. Nu cred că partea sîrbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă... e vorba de un binevoitor român”, a declarat Dan Mihalache pentru site-ul stiripesurse.ro.


    Prima parte a întâlnirii: MIhalache, în dreapta, preşedintelui IohannisFoto: Click!
Prima parte a întâlnirii: MIhalache, în dreapta, preşedintelui IohannisFoto: Click!

Bun, am trecut şi peste asta. Domnul Mihalache nu neagă nici un moment ipostaza jenantă în care a fost surprins, dar o dă pe atacuri politice şi alte cele.

  • “Poza este o manipulare ordinară”, susţine domnul respectiv, uitând însă să explice ce vrea să spună. Poate o fi fost trucată poza şi, în realitate, ceilalţi dormeau şi domnul Mihalache ţinea de şase să nu intre brusc vreunul din cei doi preşedinţi din nou în sală.
  • Mai zice dânsul că era un moment de pauză după întâlnirea oficială. Ar fi fost culmea să le tragă aşa la aghioase de faţă cu preşedinţii român şi sârb. Atunci ar fi fost ştire de ”breaking news” pe CNN. Iohannis şi Nikolic nu erau de faţă, aşa cum Click! a anunţat încă de ieri. Dar erau de faţă consilierii preşedintelui sârb şi alte oficialităţi din ţara vecină.
  • “Fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente”, explică domnul Mihalache. Înaltul demnitar uită să spună însă care era treaba domniei-sale care să fi necesitat o asemenea poziţie “incomodă”. Verifica rezistenţa scaunului? Sau, poate, se prefăcea leşinat ca să testeze viteza de reacţie a SMURD-ului sârbesc...
  • ”Mi-aş fi dorit eu sa aţipesc, dar nu am această capacitate, din păcate”. Domnule Mihalache, dar noi nu am susţinut nici un moment că aţi aţipit. Ce, păreţi că picotaţi, moţăiţi, dormitaţi? Nici poveste. Pozele sugerează, în schimb, că dormeaţi dus, buştean, tun, butuc.
  • ”Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă... e vorba de un binevoitor român”. Parcă ar conta cine a făcut fotografia. Sau dormiţi în funcţie de naţionalitatea celor din faţa dumneavoastră? Dacă v-ar fi fotografiat vreun coleg român, aţi fi dormit mai cu ştaif?

Oare ce a visat somnorosul Mihalache?

Ce visează un demnitar atunci când visează? Întrebarea asta ne macină de când cu fotografiile care îl înfățișează pe domnul Dan Mihalache în timpul vizitei pe tărâmul viselor. Până când șeful Cancelariei Prezidențiale va binevoi să ne descrie “visul de la Belgrad”, nu putem decât specula.

O vacanță într-un loc exotic

E posibil ca domnul Mihalache să se fi închipuit nu într-o sală de consiliu a Palatului Prezidențial din Belgrad, ci pe o plajă pustie dintr-o locație exotică. Nu în scaunul incomod care cu greu poate ține loc de pat, ci într-un hamac confortabil, la umbra unui palmier, cu o băutură rece la îndemână. Undeva unde să nu existe fotografi și unde lumea să nu se mire că domnul Mihalache a adormit. Doar e în vacanță, nu?

Metoda «gânditorul»
Metoda «gânditorul»

O mărire de salariu

Domnule șef al Cancelariei, nu trebuie să visați acest lucru, el chiar s-a întâmplat. Dacă, în vară, domnul Mihalache câștiga lunar cam 5.000 de lei (funcția dânsului este asimilată celei de ministru), după creșterea salariilor demnitarilor, în august, acum ia cam 13.300 de lei.

Anii tinereții

Să se fi visat oare domnul Dan Mihalache din nou student? Cu petrecerile de neuitat pe care le implică acei ani?

Problemele României

Casele de pariuri ar oferi iar o cotă uriașă pentru această posibilitate, adică e aproape exclus ca respectivul lucru să se întâmple. Dar, totuși, ca să nu fim acuzați că suntem răutăcioși, ne-am gândit și la varianta asta. Sau ar fi mai degrabă coșmar decât vis?

4 idei ingenioase de dormit la birou

Domnule Mihalache, de acum încolo puteți dormi liniștit fără să fiți deranjat de vreun aparat foto! Iată câteva sugestii pentru a mima perfect faptul că vă faceți treaba, deși sunteți în lumea visului.

Metoda «mască»

Metoda «căutătorul»
Metoda «căutătorul»

Ia ceva timp, dar merită. Vă decorați chelia în așa fel încât să pară că este o față. Astfel, puteți pune liniștit capul pe birou, iar cine trece prin zonă vede o față gânditoare, cu ochi deschiși (chiar dacă sunt desenați), nu un demnitar care doarme. Ideea a făcut furori pe Internet, fiind pentru prima oară pusă în practică la o campanie publicitară la cafea de către firma “Suplicy”.

Metoda «gânditorul»

Metoda «reparatorul»
Metoda «reparatorul»

Este simplă și decentă. Contează enorm poziția: stând pe scaun, rezemat de spătar, mâna pe cotieră, capul sprijinit în pumn. Atenție la partea cea mai importantă: pe monitorul de la calculator să fie deschis un document, ca să dea senzația că vă gândiți la el. Succes!Metoda «căutătorul»

Prima parte a întâlnirii: MIhalache, în dreapta, preşedintelui Iohannis
Prima parte a întâlnirii: MIhalache, în dreapta, preşedintelui Iohannis

Ceva mai dificilă, dar e sigură și merită! Se doarme tot pe scaun, așa cum vă place. Doar că trebuie să vă înclinați corpul spre dreapta sau stânga, în funcție de partea preferată pe care dormiți, și să lăsați o mână să vă atârne. Atenție: așezați pe jos, lângă scaun, un pix. Dacă cineva se întreabă ce faceți, spuneți rapid: “voiam să caut pixul”.Metoda «reparatorul»


    Metoda «reparatorul»
Metoda «reparatorul»

Este cea mai radicală, dar dacă o reușiți, n-o să mai vreți să dormiți în pat! Experții o numesc “metoda reparatorul”. Pur și simplu vă faceți curaj și vă băgați sub birou, cât mai aproape de unitatea computerului și de cablurile de alimentare și de rețea. Somn ușor, și dacă sunteți “deconspirat”, răspundeți simplu: “ah, voiam să verific conexiunea”.

Imaginile îl afectează direct pe Iohannis

Fotografiile cu Dan Mihalache dormind în timpul întâlnirii oficiale cu delegaţia Serbiei, publicate ieri în exclusivitate de cotidianul Click!, au bulversat şi mediul diplomatic. Surse din această zonă au explicat, pentru adevarul.ro, că atitudinea lui Mihalache n-are nimic în comun cu rigorile protocolului diplomatic. “N-am văzut niciodată așa ceva: nici la ruși, nici la bulgari, nici la ucraineni, unde poți să spui că nu e cel mai riguros protocol. Într-un astfel de moment, când președinții sunt la discuții tête-à-tête, e un prilej bun pentru a schimba păreri cu consilierii străini, de a schimba cărți de vizită”, au  comentat surse din mediul diplomatic. “De obicei, lângă tine rămân consilieri de același rang. De aceea, e bine să nu te joci pe telefon sau să glumești cu colegii tăi români, ci să vorbești cu omologii străini. Este cel mai bun prilej pentru discuții informale. Pentru şeful Administraţiei Prezidenţiale e obligatoriu să discute cu omologul său și cu ceilalți consilieri“, au adăugat sursele respective.Un fost ministru de externe a completat: “Mihalache a arătat că nu are respect instituțional, iar toate semnele acestea se contabilizează. Imaginea îl afectează direct pe președintele Klaus Iohannis, pentru că Mihalache este cel mai apropiat om al său. Arată dezorganizare și lipsă de responsabilitate la nivelul Administrației Prezidențiale. Ar trebui să șteargă rapid senzația aceasta de delăsare“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net