Ce zic patronii de cluburi din Mamaia, după ce au fost amendaţi pentru produsele stricate

Ultima actualizare:

    Inspectorii ANPC şi OPC au făcut razii pe litoral
Inspectorii ANPC şi OPC au făcut razii pe litoral

Sancţiuni dure pentru cluburile şi terasele de fiţe de pe Litoral. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit mâncare stricată în mai multe localuri de pe Litoral. Staţiunea Mamaia fiind cea mai vizată dintre toate, aici regăsindu-se cele mai multe cluburi de fiţe.

Turişti care mergeau la mare şi aveau bani de cheltuit, alegeau localurile scumpe în care se serveau fructe de mare şi alte delicatese expirate, potrivit ultimelor date întocmite de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Aceştia au dat amenzi usturătoare, în valoare de 102.500 de lei, iar alimentele expirate au fost restrase de la comercializare și a fost dispusă măsura opririi prestării unor servicii până la remedierea acestora.

Pe de altă parte, patronii de cluburi se apără şi spun că cei de la ANPC şi OPC vin weekend de weekend în inspecţie, iar de fiecare dată le dau amenzi chiar dacă nu găsesc nereguli majore.

''Vin în fiecare weekend (n.r. inspectorii ANPC), daca nu e ANAF, e OPC-ul. De data asta au fost mai înţelegători. Au dat doar amenzi, nu ne-au închis. Au găsit doar mici nereguli, la nivelul etichetelor. Mâncarea nu era expirată. De la clienţi nu am avut niciodată reclamaţii. Nu vând mâncare expirată. ANAF mi-a închis clubul de 1 mai, dar asta e treaba lor, să vină în inspecţie. Nu pleacă din incinta clubului fără să nu dea nicio amendă. Caută orice neregulă mică, chiar dacă în majoritatea cazurilor 90% din lucruri sunt în regulă'', a declarat pentru Click! unul dintre patronii de cluburi de fiţe din Mamaia.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net