Cea mai bună veste pentru Borcea şi Victor Becali. Ce decizie au luat judecătorii

Ultima actualizare:
victor becali
victor becali

Cristi Borcea şi Victor Becali au fost transferaţi de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat și Gigi Becali, după ce Judecătoria Medgidia a decis că aceştia pot executa pedeapsa în regim semideschis.

Cei doi au fost transferaţi, săptămâna aceasta, de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, conform MEDIAFAX.

"Regimul semideschis se referă la libertatea de mișcare. Desfășoară toate activitățile pe care le desfășoară ceilalți deținuți, referitor la programul zilnic și regulamentele interioare, însă au libertate de mișcare. Vor fi însoțiți atunci când se deplasează în interiorul locului de deținere, iar dacă este cazul să iasă la muncă în afara penitenciarului, vor ieși însoțiți", a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Gabi Botezan.


    victor becali
victor becali

Astfel, Borcea și Becali ar putea cere să meargă la muncă și ar putea ajunge să lucreze la Academia lui Gică Hagi, unde a mers și Gigi Becali, văr cu Victor Becali și naș de cununie al lui Borcea.

"În afara penitenciarului pot munci și deținuții de la regim semideschis, dar sub pază. Cei de la regim deschis, care muncesc în afară, nu sunt supravegheați", a precizat sursa citată.

Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a început să lucreze la Academia lui Gică Hagi la sfârșitul lunii aprilie, însă deocamdată nu mai poate merge acolo, întrucât cercetat disciplinar pentru intervenția în cadrul unei emisiuni televizate și pentru comportamentul din perioada permisiei de 24 de ore.

"Conform prevederilor legale în vigoare, pe perioada cercetării disciplinare orice deținut este reținut temporar de la activități lucrative, până la definitivarea acesteia", a mai declarat Gabi Botezan.

În 13 mai, Judecătoria Medgidia a decis ca Victor Becali şi Cristi Borcea să execute pedeapsa în regim semideschis, decizia fiind definitivă.

Borcea a fost transferat de mai multe ori de la Penitenciarul Slobozia, unde este regim închis, la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în urmă cu aproximativ trei săptămâni. El a rămas la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în 6 mai, după care a fost dus înapoi la Slobozia.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, iar Victor Becali are o pedeapsă cu închisoare de patru ani și opt luni în dosarul transferurilor.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net