Cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv au crezut că nu au nimic

Ultima actualizare:

    Ei sunt cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv: Tullia Ciotola şi Ayberk ManciFoto: montaj Click!
Ei sunt cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv: Tullia Ciotola şi Ayberk ManciFoto: montaj Click!

53 de oameni au murit în urma tragediei care a zgudit întreaga Românie. Printre victime, se află şi doi străini decedaţi în incendiul din clubul Colectiv: Ayberk Manci, un turc şi Tullia Ciotola, o italiancă. Cei doi au pierdut lupta cu moartea, deşi medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva.

Incendiul de pe 30 octombrie, din clubul Colectiv, a ucis 53 de oameni. Tragedia a avut ecouri şi peste graniţele ţării: printre victime se află şi doi străini decedaţi în incendiul din clubul Colectiv. Moartea lui Ayberk Manci şi a Tilliei Ciotola a îndoliat ţărilor lor natale, Turcia şi Italia.

Străini decedaţi în clubul Colectiv: Ayberk şi Tullia au luat taxiul împreună spre spital

Unul dintre cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv, Ayberk Manci avea 20 de ani şi era în România prin programul  Erasmus. Student al Facultăţii de Studii Economice, la Universitatea din Izmir, el a mers în club în seara de vineri cu mai mulţi colegi, pentru a vedea concertul trupei Goodbye to Gravity.

În grup se afla şi Tullia Ciotola, şi ea unul dintre cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv. Fata venise din Italia, tot prin programul Erasmus şi era studentă la Universitatea Orientale din Napoli. Ca şi Ayberk, Tullia avea 20 de ani.

Ambasadorul Turciei la Bucureşti, Osman Koray Ertas, a povestit că Ayberk, unul dintre cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv, a ieşit din club alături de Tullia şi o studentă din Turcia. Cei trei s-au urcat într-un taxi şi s-au dus la spital, deşi credeau că sunt în regulă. Ajunşi acolo, au început să ţipe de durere şi au fost internaţi de urgenţă.

„Au plecat din club împreună. E foarte dramatic. Au luat un taxi, conform unei studente din Turcia care e rănită uşor. S-au dus la spital împreună. Pe drum, toţi au spus că suntîn regulă. Chiar şi băiatul turc care a decedat. Când au ajuns la spital, însă, fata din Italia şi băiatul au început să ţipe de durere. Sigur că au fost duşi la Urgenţe”, a povestit ambadadorul Turciei la Bucureşti, conform euronews.com.  

Străini decedaţi în clubul Colectiv: Ayberk a murit cu părinţii la căpătâi, Tullia s-a stins la Rotterdam

Cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv, Ayberk Manci şi Tullia Ciotola au fost internaţi la Spitalul Floreasca. Părinţii lui au ajuns sâmbătă în ţară şi au stat la căpătâiul fiului lor. Ei au vizitat chiar şi locul tragediei, alături de ambasadorul Turciei, care a depus o coroană de flori în faţa clubului Colectiv, conform realitatea.net.

Ayberk a murit la opt zile de la tragedie, duminică dimineaţa (8 noiembrie). El avea arsuri adânci, iar medicii nu au putut să îl salveze. 

Tulia Ciotola, unul dintre cei doi străini decedaţi în clubul Colectiv, avea arsuri pe 50% din corp şi s-a intoxicat cu fum. Părinţii tinerei au ajuns marţi (3 noiembrie) în România, pentru a fi alături de studenta internată la Spitalul Floreasca. Fata a fost urcată într-un avion, alături de alţi opt răniţi, pentru a fi dusă la Rotterdam, sâmbătă dimineaţa (7 noiembrie). Din nefericire, ea a murit la scurt timp după sosirea în Olanda, la spital, potrivit realitatea.net

Colegii de la facultate ai fetei au ţinut un minut de reculegere pentru Tulia, luni (9 noiembrie) şi au ridicat un steag în faţa universităţii. „Te vom ţine minte aşa cum erai, ne vom gândi că încă zâmbeşti” , a fost mesajul de pe steag, conform ilmattino.it.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net