Cei mai buni artişti, pe scena Romanian Music Awards, la Braşov

Ultima actualizare:

Atât artiştii, cât şi fanii lor se pregătesc intens pentru un spectacol impresionant, ajuns la cea de-a XI-a ediţie. Anul acesta, show-ul va avea loc pe 14 septembrie, ora 19.00, în Piaţa Sfatului din Braşov. Vor urca pe scenă Vama, Voltaj, Vunk, Corina, Andreea Bănică, Alex Velea, Carla's Dream, Puya.

ZAZ, pe scena Festivalului PLAI

Începe festivalul PLAI, loc în care se adună toţi cei care ascultă şi altfel de muzică. În perioada 13-15 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, de la ora 17.00, începe distracţia. În prima zi va urca pe scenă o artistă ce a cucerit Europa în ultimii 3 ani - ZAZ, cântăreaţă franceză devenită celebră încă din 2010 cu albumul "Je Veux". Preţul unui bilet pentru o zi e de 40 de lei de pe internet (sau 50 de lei la intrare), iar al unui abonament pentru 3 zile - 80 de lei (sau 100 de lei la intrare).

Muzică balcanică, la Bucureşti

Cea de-a treia ediţie a festivalului de muzică şi cultură balcanică va avea loc între 13 şi 15 septembrie, în Grădina Uranus din Bucureşti. Vor urca pe scenă Fanfare Ciocârlia, cunoscută drept cea mai rapidă fanfară din lume (vineri), Taraf de Haidouks, o trupă de lăutari din Clejani (sâmbătă) şi alte două trupe din Bulgaria şi Ungaria (duminică). Costă 50 de lei biletul într-o zi sau 98 de lei abonamentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net