Cel mai cunoscut sindicalist din Poliție “atacă” alegerile parlamentare

Ultima actualizare:

    Dumitru Coarnă, un personaj controversat în MAIfoto: arhiva personală
Dumitru Coarnă, un personaj controversat în MAIfoto: arhiva personală

Dumitru Coarnă, unul dintre personajele celebre din aparatul Ministerului Administrației și Internelor, care s-a făcut remarcat și în timpul anchetei lungi derulate în cazul crimelor de la Caracal, își dorește să ajungă pe o funcție mai înaltă decât se află. Cunoscutul președinte al FSNPPC, cel mai important sindicat din MAI și vicepreședinte al Biroului Național al Confederației Naționale Sindicale Cartel ALFA, declara că vrea să fie inclus pe listele alegerilor parlamentare, de altfel o dorință mai veche a sa.

Dumitru Coarnă a fost în trecut șef de post în județul Călărași, fiind susținut în acest demers de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, apropiat al liderului sindical. Legătura strânsă dintre Dumitru Coarnă și Vasile Iliuță datează de peste 30 ani.

În prezent, Coarnă, un personaj de culoare în MAI, care aspiră la titlul de parlamentar, nu stă rău la capitolul financiar.  El primește o pensie de aproimativ 60.000 lei/an, un salariu de la FSNPPC de 151.091 lei/an, venituri de la Consiliul Economic și Social, unde figurează că membru, în sumă de 26.256 lei/an și redevențe agricole în valoare de 3.000 lei/an.

Soția obține și ea venituri de 40.800 lei/an de la o instituție de învățământ din București, unde figurează că profesor și 50.000 lei/an de la un After School.

Totodată, potrivit declarației de avere, completată de cei doi în vara anului trecut,  soții Coarnă dețin un teren agricol, dobândit în anul 1995, în suprafață de 6,75 ha, dat în arendă și un apartament în București, în suprafață de 73 mp, achiziționat în anul 2010, dar și bijuterii din aur în valoare de 5000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net