Cel mai tânăr criminal din România, trimis în judecată. Cum și-a omorât prietenul în vârstă de 15 ani

Ultima actualizare:

    Locul crimei Foto: adevarul.ro
Locul crimei Foto: adevarul.ro

Cel mai tânăr criminal din România, care şi-a omorât prietenul de 13 ani cu 24 de lovituri de cuţit, a fost trimis în judecată. Vasile Liviu A., în vârstă de 15 ani, din comuna prahoveană Berceni, și-a recunoscut fapta. Îmreună cu un adolescent de 19 ani, acesta l-a ucis cu o furie de neimaginat pe Florin, sportive de performanță.

Crima atroce s-a petrecut în satul Moara Nouă din comuna Berceni, în noaptea de 5 spre 6 martie 2020. Victima, Florin P., un copil de 13 ani, sportiv de performanţă, era cunoscut în sat pentru agresivitatea sa. Făcea box şi ar fi trebuit să meargă în acest an la competiţii naţionale, iar antrenorii se aşteptau chiar la o medalie din partea lui, scrie adevarul.ro

Victima făcea box de performanță      

Din păcate, Florin nu şi-a păstrat talentul şi abilităţile doar pentru ringul de box. Se înhăitase cu băieţi de vârstă mult mai mare, ajungea rar la şcoală, începuse să consume alcool şi îşi făcuse în sat un renume de ”băiat rău”. Se fotografia în ipostaze nepotrivite pentru un copil de 13 ani, cu pumnii strânşi ameninţător şi chiar cu un cuţit la gât. Ultima zi din viaţa sa şi-a petrecut-o împreună cu cei care aveau să-i curme viaţa, Ionuţ Georgian Ioniţă (19 ani) şi cu A.L.V (15 ani). 

Omorât cu 24 lovituri de cuțit    

Se pare că Florin ar fi primit, în cursul zilei de 5 martie, un mesaj pe telefon în care era invitat ”în fân”. Deocamdată, nu este clar la ce se referă această expresie, dar spre finalul zilei, cei trei au ajuns acasă la Ionuţ Georgian Ioniţă, care era singur acasă. Aici se pare că au petrecut, iar Florin ar fi consumat şi alcool. Vecinii susţin că dinspre casa ororilor din Moara Nouă se auzeau zgomote ca de ceartă, dar şi muzică. Când tatăl lui Georgian Ioniţa s-a întors acasă de la serviciu a descoperit oroarea. În baie zăcea corpul lui Florin, măcelărit la propriu.Inițial a fost reținutr doar tânărul de 19 ani, însă a fost audiat și prietenul său, adolescentul de 15 ani. Ambii şi-au recunoscut fapta. Atât Ionuţ Georgian cât şi A.L.V. au lovit cu cuţitul cu o furie de neexplicat. Legiştii au numărat pe corpul victimei nu mai puţin de 24 de lovituri de cuţit (au fost folosite două cuţite).

Citește și:

Tânără ucisă cu 15 lovituri de cuţit în Botoșani și abandonată în pădure. Ucigaşul are 16 ani 

Adolescentul din Iași care și-a ucis prietena, 15 ani de închisoare

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net