Bianca Iosif (26 de ani) e artistul tatuator din România care a acceptat să finalizeze desenul pentru Cristian Moraru, considerat cel mai tatuat român în viaţă.


Uglyboy, aşa cum este cunoscut de public, şi-a dorit să-şi acopere cu tatuaj inclusiv faţa, singurul loc de pe corp unde pielea nu intrase în contact cu acul.
A fost însă refuzat categoric de toţi artiştii tatuatori cărora le-a cerut să-i transforme chipul. Bianca Iosif i-a dat însă o şansă. A fost curioasă să vadă ce se ascunde de fapt în spatele unei asemenea dorinţe excentrice.

Deşi extrem de tânără, Bianca a realizat că un tatuaj pe faţă implică schimbări radicale în viaţa unui om. A stat de vorbă cu el luni la rând până s-a convins că nu este doar un moft. Uglyboy nu-şi dorea un tatuaj banal, estetic, ci unul complex care implica inclusiv pigmentarea definitivă a pleoapelor, a obrajilor şi a buzelor. 

”Şi-a dorit să devină Joker şi Joker l-am făcut. A fost cel mai complicat tatuaj făcut de mine, nu neapărat datorită complexităţii desenului, ci în primul rând pentru că am bătut la ochi şi pe buze, zone extrem de dificile. Înainte să accept am stat mult de vorbă cu el, cam trei luni. Trebuia să mă asigur eu în primul rând că omul ştie ce vrea, dacă este sigur, dacă ştie în ce se bagă, cum o să-l vadă cunoscuţii, cum o să se uite la el lumea în metrou. Şi-a asumat până la capăt. El era oricum tatuat pe tot corpul, doar faţa rămăsese liberă. A zis că vrea să meargă complet până la capăt cu transformarea”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Bianca Iosif.

j211-s-1-3coltatuaj.jpg

Uglyboy, în timpul procedurii de acoperire a feţei cu un tatuaj realizat de Bianca Iosif


Pentru că schimbarea de look a fost totală, Cristian fiind de nerecunoscut după ce pleoapele au fost pigmentate cu negru, iar gura, tranformată într-o cicatrice roşu aprins care acoperea jumătate din fiecare obraz, au apărut şi consecinţele nu neapărat plăcute.

”A fost nevoie să-şi schimbe buletinul, paşaportul, pentru că nu mai arăta ca înainte, pur şi simplu nu mai era aceeaşi persoană”, explică Bianca.

Cristian şi-a întâlnit noua înfăţişare abia la finalul procedurii de tatuare, deşi avea posibilitatea să urmărească toate etapele într-o oglindă.

”A fost foarte încântat, chiar m-a îmbrăţişat, dar reacţiile venite din partea celorlalţi au fost foarte negative. La noi încă lumea este foarte închisă la minte când vine vorba despre aşa ceva. Nu ştiu cum se va descurca el, românii nu sunt pregătiţi pentru aşa ceva”, spune Bianca.

 
 
Loading...