Cele mai bune aplicatii GPS pentru Android

Ultima actualizare:

    Click! îţi spune care sunt cele mai bune aplicaţii GPS pentru Androidfoto: digiarena.ro
Click! îţi spune care sunt cele mai bune aplicaţii GPS pentru Androidfoto: digiarena.ro

Dacă deţineţi un smartphone sau o tabletă cu sistemul de operare Android, şi vă place să călătoriţi sau sunteţi şofer de meserie, atunci e musai să utilizaţi una din zecile de aplicaţii GPS existente. Click! şi gpszone.ro îţi arată care sunt cele mai bune aplicaţii GPS pentru android.

Aplicaţiile GPS pentru Android s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, iar piaţa este în continuă dezvoltare. Click! îţi arată care sunt cele mai bune aplicaţii GPS pentru android şi îţi face o prezentare sumară a acestora.

Aplicaţia costă ceva bănuţi, dar se merită. Sau poate fi instalată prin alte metode, scriu cei de la gpszone.ro. Google şi Wikipedia sunt integrate, astfel că avem o bază de puncte de interes aproape nelimitată. Conectăm smartphone-ul la internet (prin retea 3G sau Wi-fi), căutăm pe Wikipedia sau Google un restaurant, un muzeu etc şi vom primi indicatii de navigare până în acel loc.

Aplicaţia este deasemenea sincronizată cu Facebook, astfel că putem naviga foarte uşor către locaţia unui prieten. Din acest motiv, şi nu numai, Copilot Live este una dintre cele mai bune aplicaţii GPS pentru android. Copilot este o aplicatie LIVE: Primim în timp real informaţii despre trafic, informaţii despre condiţiile meteo sau informaţii despre preţul combustibilului. Rutarea este foarte bună, traseele sunt intuitive şi aplicaţia ţine cont de toate datele din trafic, dar există şi câteva puncte slabe:

Cele mai bune aplicaţii GPS pentru android. 2. Navigon Europe

O altă aplicaţie foarte populară în Europa şi la noi este Navigon. Folosind hărţi de la Navteq (la fel ca şi iGO Primo), Navigon ne ghidează într-un mod admirabil cu până la 4 rute alternative la alegere. Interfaţa este simplă, cu butoane micuţe şi cu meniuri clasice: pentru alegerea opţiunilor de bază şi suplimentare. După ce învăţăm să lucrăm în acest meniu, descoperim că este o aplicaţie GPS Android clasică şi organizarea opţiunilor este eficientă şi uşor de asimilat.

Ghidarea vocală este mai bine lucrată faţă de alte aplicaţii, iar alertele de trafic disponibile sunt anunţate în timp rapid pentru reconfigurarea unei rute. O altă funcţie bine pusă la punct este Active Lane assistant care ne avertizează prompt când nu suntem încadraţi pe banda corectă sau când suntem nevoiţi să ne încadrăm pe o altă bandă de circulaţie. Asta o face una dintre cele bune aplicaţii GPS pentru android.

Cele mai bune aplicaţii GPS pentru android. 3. WisePilot

Este un soft GPS pentru smartphone şi tabletă care este puţin cunoscut la noi, dar foarte popular în Europa. WisePilot este foarte popular în primul rând pentru că este una din cele mai compatibile aplicaţii pentru Android, rulând pe foarte multe smartphone-uri şi tablete fără a întampina probleme de afişare. Interfaţa e foarte bine lucrată, avem 4 iconuri principale mari pe un fond luminos, de unde putem alege locaţia favorită, vizualizarea hărţii sau o căutare unică apăsând butonul More: putem căuta Places, Person, Business Address şi Intersection. Căutarea dupa Intersection este foarte utilă când nu avem data exacte despre destinaţie.

Harta rutieră pentru România este bună, cu ceva probleme în localităţile mici, dar asta este o problemă întâlnită la foarte multe aplicaţii GPS. În schimb, în oraşele mari baza de date este foarte bună, cu numere de locuinţe şi are şi o bază de date de puncte de interes foarte bună. Wisepilot foloseşte ca şi Navigon furnizorul de hărţi Navteq, de aceea rutarea este oarecum asemănătoare. Afişarea hărţii şi rutei pe ecran este oarecum simplistă, WisePilot a redus din brizbriz-urile grafice pentru a fi compatibilă şi cu telefoane mai slăbuţe sau mai vechi. In schimb, avem informaţiile de bază, ghidarea vocală este corectă şi avem 2 funcţii bune: un asistent pentru selecţia benzii de rulare şi JunctionView - care ne oferă o vizualizare mai bună a intersecţiilor. Motive suficiente pentru a urca Wise Pilot în top 3 cele mai bune aplicaţii GPS pentru android.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net