Cele mai bune glume despre referendum

Ultima actualizare:

    În ce parc se află această alee?
În ce parc se află această alee?

Referendumul din 6 și 7 octombrie organizat pentru redefinirea noțiunii de familie în Constituție, a împărțit România și a ajuns subiect de bășcălie pe internet. Click! vă prezintă câteva dintre cele mai tari glume

”Deși referendumul începe abia mâine, potrivit Biroului Electoral Central au venit deja la vot 70 la sută din alegători”(Times New Roman

”Mulți români au evitat să emigreze săptămâna asta, să nu zică lumea că sunt homosexuali scârbiți de referendum”(Times New Roman)”În Secuime, homosexualii îi ameninţă pe maghiari că, dacă merg la vot, le vor fura plăcuţele bilingve şi vor înlocui steagul secuiesc cu curcubeul gay”(Times New Roman)

Ștampila de la referendum
Ștampila de la referendum

”Homosexualii din Teleorman au pus afişe: “Pe 6 şi 7 stai acasă, că vine poştaşul cu uleiul şi făina de la PSD”(Times New Roman)”În Tulcea, homosexualii le urează mult noroc la pescuit tuturor celor care merg la vot”(Times New Roman)”În Maramureş chiar joacă murdar: dacă te duci la vot, îţi bagă apă în pălincă până ajunge la 50 de grade”(Times New Roman)

”Florin Piersic e revoltat cu privire la referendum: „E inuman să îmi ceară să răspund la o întrebare prin «DA» sau «NU»”(antena3.ro)”În PSD, familia tradițională e formată din bărbat, femeie și toate rudele pe care au reușit să le angajeze la stat prin pile”.

O propunere de buletin de vot la referendum
O propunere de buletin de vot la referendum

”În București, familia tradițională e formată dintr-un bărbat și o femeie, amândoi blocați în trafic. În restul țării, familia e formată dintr-un bărbat și o femeie care lucrează “dincolo” și nu-și văd copiii decât prin webcam sau de sărbători”

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net