Nu doar poliţiştii rutieri sunt subiecte de bancuri, ci şi şoferii. Cei care îşi petrec mai mult sau mai puţin timp la volan se regăsesc printre personajele glumelor. Iată câteva dintre cele mai izbutite bancuri cu conducători auto.


Un poliţist opreşte un şofer în trafic. “Buna ziua, agent Ion Vasile! Actele la control, vă rog!”. Prompt, conducătorul auto se execută: “Poftiţi actele, domnule poliţist... de ce m-aţi oprit?”. “Conduceaţi haotic... permisul unde e?”, întreabă agentul. “Permisul nu îl am la mine. I l-am împrumutat ieri unui coleg de-al dumneavoastră pentru trei luni”.

 

Un şofer de TIR opreşte la un popas, comandă un sandviş, o cafea şi o plăcintă. Intră trei motociclişti răi, unul dintre ei îi mănâncă sandvişul, altul îi bea cafeaua, iar al treilea îi mănâncă plăcinta. Şoferul nu zice nimic, plăteşte şi pleacă.  Un motociclist râde gros: “Hahaha, ăsta n-are nici un pic de sânge în instalaţie”. Uitându-se pe geam, barmanul completează: “Nici sânge de şofer nu pare să aibă, tocmai a dat cu spatele peste trei motociclete”.

 

Citeşte mai multe bancuri pe adevarul.ro!

 
 
Loading...