Cele mai tari glume despre șprițul de la Guvern. Cheful lui Orban a detronat "prosopul lui Marica" și "chiloții ministrului Stroe"

Ultima actualizare:

    Cum ar fi arătat "ședința" din biroul lui Ludovic Orban cu manele și dedicații
Cum ar fi arătat "ședința" din biroul lui Ludovic Orban cu manele și dedicații

N-a scăpat nici o persoană publică de ironiile românilor, atunci când respectivul a comis vreo gafă mare cât Casa Poporului. Din politică, ne amintim de Viorica Dăncilă, de Maria Grapini, de Elena Băsescu, de Marian Vanghelie, de Mircea Geoană și mulți alții. Chiar recent am avut două episoade amuzante în online, pe care însă poza cu șprițul de la Guvern le-a făcut uitate: prosopul lui Marica și chiloții ministrului Stroe.

De vineri seara (29 mai), cea mai rostogolită poză pe Facebook este fotografia din cabinetul premierului român Ludovic Orban (57 de ani), care bea și fumează într-o instituție publică alături de colegii miniștri, fără să respecte legea antifumat sau normele pe care starea de alertă le impune, și care sunt publicate în Monitorul Oficial din 15 mai.

Fotografia originală
Fotografia originală

Povestea fotografiei care a devenit virală

Fotografia a fost distribuită pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguța Vasilescu, de Rodica Nassar, fost deputat PSD, dar și de fostul vicepreşedinte PSD Eugen Teodorovici. În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whisky în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. La ora actuală, pe Facebook nu se mai vorbește despre altceva.

Rețeaua socială Facebook este folosită de 11.000.000 de români, conform datelor centralizate de către ZeList, serviciul de monitorizare și analiză a social media. Așa că mai mult de jumătate din populația țării a avut acces la poza cu șprițul de la Guvern, pe care Ludovic Orban l-a dat de ziua lui, luni, 25 mai. Iar dacă vineri, la cald, românii au fost revoltați și au preferat să înjure și să ceară demisia lui Orban, a doua zi, adică sâmbătă, și-au activat latura umoristică și au lansat glume și meme-uri demne de finala "iUmor". Puterea de viralizare a acestor imagini este atât de mare, încât cu greu mai poți cita sursa inițială, însă îi felicităm pe creatorii lor pentru ingeniozitate și umor fin.

Glume virale despre poza virală

Citește și: Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

Citește și: Consilierul lui Orban explică poza cu șprițul: "Prea o fac unii de sfârşitul lumii! Le fierbe pipota de satisfacție"

Citește și: Uite ce șprițuri tari se dau la Guvern! "Ședință" cu alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Citește și: Cine ar fi făcut poza cu șprițul din biroul lui Orban. Când a avut loc cheful şi cine sunt persoanele care nu apar în imagine

Citește și: POZE DE COLECȚIE! Ludovic Orban a împlinit 57 de ani. Adolescentul rebel a fost cumințit de cea mai discretă soție

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, în lenjerie intimă la televizor!

Ionuţ Stroe, ministrul Sportului, a fost protagonist, fără intenţie, al unui moment umoristic în dimineaţa zilei de 24 mai. Aflat în direct, în cadrul unui interviu video, omul politic a scăpat telefonul, implicit camera de filmat, din mână, iar imaginile surprinse au dezvăluit că politicianul purta o ţinută relaxată în partea de jos. Ministrul avea o cămaşă de culoare albastră, fiind conştient că trebuie să afișeze o imagine prezentabilă la televizor, însă a decis să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi, neştiind că, din cauza unei greșeli, toți telespectatorii îi vor vedea ținuta neobișnuită. Momentul a fost, desigur, viral, iar reacția lui Mihai Mironică a dublat, probabil, vizualizările.

Glume despre "prosopul lui Marica"

Fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, a fost ironizat în mii de comentarii pe pagina lui de Facebook, după ce în presă a apărut filmulețul compromițător de la Cluj.

”Returul se joacă cu spectatori sau fără?””La retur nu deschide ușa””Un atacant adevărat. Și retras din activitate marchează””Ieși în prosop și luptă! Și nu uita cartela în cameră!"”Cel mai lung meci al tău, 4 ore cu pauză de duș”.”Ai fost prins în offside, Cipriane după consultarea video! Mai ziceați ca nu avem VAR în Romania””Vând ușă de hotel cu vizor!””Oferim cazare gratuită la Cluj pentru atacanții retrași din activitate care vor acțiune și după retragere"”VAR-ul din Romania…să fii surprins în offside, dar golul rămâne valabil.””Gol în deplasare, ești favorit”.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net