Cere un milion de euro pentru că a căzut cu tot cu geam dintr-un autobuz

Ultima actualizare:

Alina, tânăra care a fost operată pe creier după ce a căzut cu tot cu geam dintr-un autobuz al serviciului public de transport în comun din Ploiești, cere daune morale în valoare de un milion de euro. Avocatul fetei spune că a ajuns la această valoare dat fiind diagnosticul foarte grav și viitorul incert al acesteia, informează adevarul.ro.

Alina a suferit un traumatism craniocerebral pentru care a fost nevoie de intervenție chirurgicală de urgență. În plus, medicii au descoperit și fisuri la coloană și nu este exclus să mai fie nevoie de o a doua operație. Din cauza accidentului, tânăra a înghețat ultimul an de liceu, nu va participa la bacalaureat și nu va mai avea voie să facă efort fizic. L

a Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a fost înregistrată,  vineri 8 februarie, o plângere pe numele reprezentanților societății de transport public, dar și împotriva Primăriei Ploiești. Cele două entități sunt acuzate de tentativă de omor, iar acuzațiile sunt bazate pe faptul că au pus în circulație autobuze vechi și nesigure pentru călători.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net