Cerșetorii români din Paris au ajuns să se dea drept refugiați sirieni

Ultima actualizare:

    Pentur a fi mai credibili, cerșetorii români au învățat câteva cuvinte în arabă
Pentur a fi mai credibili, cerșetorii români au învățat câteva cuvinte în arabă

Cerșetorii români ne fac din nou de râs, de data aceasta în Franța. Un reportaj realizat de televiziunea France 3 în centrul Parisului, scoate la lumină metodele prin care cei dispuși la orice pentru un ban obținut ușor, s-au adaptat la afluxul de emigranți sirieni care au invadat arterele metropolei.

Reporterii televiziunii franceze au prezentat filmări care dovedesc cum la aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de câteva săptămâni, au apărut cerșetori ținând în mână cartoane pe care stă scris "familie siriană SOS"”.

Jurnalistii francezi au încercat să țină o conversatie în arabă cu ei. "Esti siriană?" o întreabă un reporter pe una dintre tinerele care cerșeau in stradă. "Da, vin din Alep" este tot ce poate să raspundă femeia. In arabă nu înțelege nimic. La final recunoaște că este româncă, relatează francetvinfo.fr.

Cazurile depistate sunt atât de multe încât par să se transforme într-nu nou mijloc de a obține bani pe spatele refugiaților. Cersetorii mizeaza pe compasiunea oamenilor impresionati de tragedia siriana

"Aceeasi oameni care acum un an se prefaceau ca sunt infirmi acum se dau drept sirieni" a dezvaluit pentru francetvinfo.fr , Grégory Goupil, din cadrul indicatului politist, Alliance

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net