CFR anunță schimbarea regulilor de călătorie! Ce metodă va fi folosită pentru transportul persoanelor

Ultima actualizare:

    CFR anunță schimbări în privința călătoriei pasagerilor, odată cu instaurarea stării de urgență pe fondul pandemiei de coronavirusFoto: Arhivă Click
CFR anunță schimbări în privința călătoriei pasagerilor, odată cu instaurarea stării de urgență pe fondul pandemiei de coronavirusFoto: Arhivă Click

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri, pentru protecţia călătorilor pe perioada stării de urgenţă datorată pademiei de coronavirus. Astfel, se va aplica regula „un loc liber, un loc ocupat”, pentru cât mai puțină interacțiune și contact între călători.

CFR Călători a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri pentru asigurarea protecției călătorilor pe perioada stării de urgență, astfel încât se va aplica regula ”un loc liber, un loc ocupat”, pentru ca pasagerii să stea dispersați în vagoane. Regula se va aplica și la cușetă, se mai arată în comunicat. Pentru trenurile de navetă, CFR anunță că a suplimentat numărul vagoanelor cu 25.

CFR va aplica regula „un loc liber, un loc ocupat"

„Pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19 și pentru protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spațiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula – un loc liber, un loc ocupat – astfel încât pasagerii să stea dispersați într-un vagon. Același principiu se aplică și în cazul vagoanelor de dormit sau cușetă.

Personalul de tren a fost instruit să avizeze și să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanța minimă recomandată. Pentru trenurile cu potențial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine.

Facem apel la toți pasagerii să respecte regulile de igienă și comportament emise de Ministerul Sănătății și autoritățile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre.

Pentru protecția călătorilor și a personalului propriu, vă rugăm respectați regulile, fiți responsabili și evitați deplasarea dacă vă simțiți rău, aveți febră, prezentați simptomele infecției cu COVID 19”, informează conducerea CFR.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net