A chemat ambulanţa fiindcă avea întâlnire cu iubitul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragostea, bat-o vina! O tânără de 25 de ani din judeţul Botoşani a folosit maşina Salvării pe post de taxi.

Fata locuieşte într-un sat situat la 30 de kilometri de Botoşani şi a solicitat ambulanţa pentru a ajunge la spital. Ea a sunat la 112 şi a anunţat că a înghiţit mai multe medicamente pentru a-şi lua viaţa. O ambulanţă a sosit urgent în sat. Botoşăneanca le-a spus medicilor că se simte foarte rău şi a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” din Botoşani.

Tânăra urma să fie supusă unei proceduri de spălături gastrice, dar şi-a revenit ca prin minune. Mai mult, la spital a venit un tânăr care a spus că este iubitul fetei. Ea a semnat că refuză tratamentul şi internarea pe proprie răspundere, părăsind unitatea medicală împreună cu prietenul ei. ”Practic, a folosit ambulanţa pe post de taxi şi secţia noastră ca punct de întâlnire cu iubitul”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, un cadru medical de la UPU.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net