Cinci deținute și un copil au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier pe un drum din Dolj. Duba în care se aflau femeile lipsite de libertate s-a ciocnit de un autoturism. Potrivit unui comunicat remis de Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova femeile mergeau la un puct de lucru din Slatina (jud Olt).


Administraţia Naţională a Penitenciarelor a transmis într-un comunicat  de presă că în dubă se aflau 14 deţinute aflate în custodia Penitenciarului Craiova – Secţia Exterioară Işalniţa, care se deplasau către un punct de lucru aflat în municipiul Slatina.

”Menţionăm că mijlocul de transport în care se aflau cele 14 deţinute aparţine unui transportator autorizat, contractat de către beneficiarul forţei de muncă”, se arată în comunicatul ANP.

Reprezentanții Penitenciarului transmit că  5 deţinute au fost prezentate pentru investigaţii în cadrul unei unităţi spitaliceşti din reţeaua sanitară publică, celelalte deţinute, precum şi personalul unităţii de detenţie aflat în mijlocul de transport la momentul producerii evenimentului rutier, fiind preluaţi şi transportaţi la sediul penitenciarului, urmând a fi supuşi, de asemenea, unor investigaţii medicale. 

”În continuare, organele abilitate efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. Precizăm că starea deţinutelor implicate în evenimentul rutier este monitorizată şi, în măsura în care vor apărea noutăţi, vă vor fi comunicate de îndată”, anunţă ANP.

Potrivit poliției, conducătorul unui autoturism, care circula pe DN 65, dinspre Balş spre Craiova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, in care se aflau mai multe deţinute.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Citește și:

Care e semnificația sinistră a tatuajelor pe care le au pușcăriașii

Declarația șocantă a unui deținut abia eliberat: „În țara asta, doar proștii muncesc”

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...