Tragedie în Brăila. Patru oameni şi-au pierdut viaţa luni dimineaţă, în apropierea unei stații de autobuz din orașul Brăila.


Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un grup de oameni, scrie Digi24.ro.

Şoferul suferea de crize epileptice

UPDATE 11.12:  Şoferul este din Brăila, are 27 de ani, şi se află în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braila.

Aici, medicii întâmpină mari greutăţi, pentru că este obez şi nu poate intra în Computerul Tomograf. Şoferul s-a mai prezentat la spital în urmă cu aproape jumătate de an prezentând crize comitiale (epileptice), acesta putând fi şi motivul producerii accidentului.

Ancheta va stabili dacă şoferul ştia că este bolnav şi care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a obţine permisul auto.

UPDATE 08.35: O femeie a murit în timpul manevrelor de resuscitare, astfel bilanţul accidentului produs în această dimineaţă la Brăila a ajuns la cinci morţi.

Un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unui Renault, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin staţia de autobus de la TUG, de pe şoseaua Râmnicu Sărat, scrie debraila.ro.

media-145974650733173800.jpg

accident braila morti statie autobuz
Bărbatul a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin staţia de autobus de la TUG
foto: debraila.ro

Patru oameni care aşteptau autobuzul au fost ucisi pe loc, iar o femeie s-a stins în braţele medicilor.

Şoferul a fost scos din autoturism de un echipaj de descarcerare. Din primele informaţii, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit martorilor, tânărul rula cu viteză excesivă.

media-145974650798065300.jpg

accident braila sosea statie autobuz
O femeie a murit în timpul manevrelor de resuscitare
foto: debraila.ro

Poliţiştii ajunşi la faţa locului urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

 
 
Loading...