Cinci oameni la spital, după ce mall-ul din Sibiu a fost evacuat din cauza unui miros ciudat. S-au aplicat sancțiuni

Ultima actualizare:

    Incident la mall-ul din Sibiu, miercuri, 27 noiembriefoto: Turnul Sfatului
Incident la mall-ul din Sibiu, miercuri, 27 noiembriefoto: Turnul Sfatului

Mall-ul Promenada din Sibiu, deschis pe 14 noiembrie, a fost evacuat, miercuri seară (27 noiembrie), în urma unui apel la 112, prin care se semnala prezenţa unui miros ciudat. Cinci persoane au ajuns la spital, iar centrul comercial a fost amendat cu 55.000 de lei.

Cinci persoane care acuzau ameţeli şi stări de vomă, după ce la mall-ul Promenada din Sibiu a fost semnalat miercuri seară un miros ciudat, au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. 

ISU Sibiu a transmis că apelul a venit pe numărul de urgenţă 112, în jurul orei 21:55, "cu privire la existenţa unei situaţii de urgenţă mall-ul din Sibiu". Acolo au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale SMURD şi autospeciala de salvare victime multiple, o autospeciala CBRN, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare.

Amendă de 55.000 de lei

Mall-ul a fost amendat cu 55.000 de lei în urma incidentului de miercuri seara, când defecţiunea instalaţiei de răcire de la un supermarket a provocat degajarea unei cantităţi mari de dioxid de carbon în incintă, 5 persoane ajungând la Spital. „Promenada Mall a fost amendat miercuri seară de ISU Sibiu cu o nouă amendă de 50.000 de lei, pentru problemele de securitate, la care se adaugă o amendă punctuală, de 5.000 de lei, pentru incidentul în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital”, relatează Turnul Sfatului. „Pe lângă activitatea de intervenţie noi am demarat şi activităţi de control şi verificare. Este un fapt cunoscut că obiectivul este pus în funcţiune fără obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, motiv pentru care a sancţionat, din nou, cu amendă contravenţională de 50.000 de lei. În plus, raportat la ce s-a petrecut aseară, pentru neasigurarea identificării şi monitorizării factorilor de risc, generatori de evenimente, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 de lei”, a declarat Maior Lucian Trefaş, prim adjunct al ISU Sibiu şi răspunzător de activităţile de intervenţie şi control. Acesta a mai spus că nu sunt întrunite condiţiile legale pentru închidera mall-ului până la obţinerea autorizaţiei de funcţionare la incendiu. 

Citește și:

VIDEO. Incendiu la mall-ul Sun Plaza ! Şase persoane au ajuns la spital şi trei maşini s-au făcut scrum

Cadavrul unui bărbat, găsit în parcarea unui hipermarket din Bucureşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net