Cinci tineri au „zburat“ cu maşina de pe o șosea din Olt, căzând 8 metri în gol. Toți au supraviețuit

Ultima actualizare:

    Mașina a căzut 8 metri în golFoto: adevarul.ro
Mașina a căzut 8 metri în golFoto: adevarul.ro

Miracol! Cinci băieți cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani au supraviețuit după ce mașina în care se aflau a rupt parapetul și a căzut 8 metri în gol de pe un pod. Unul dintre ei a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor pentru doi dintre prietenii săi, rămași între fiarele distorsionate ale autoturismului.

Grav accindent de circulație în noaptea de 9/10 martie 2021, pe un drum din judeţul Olt. Cinci tinerii, patru din localitatea Vlădila și unul din Radomireşti, se aflau în maşina condusă de unul dintre ei, un băiat în vârstă de 19 ani. Acesta a pierdut controlul într-o succesiune de curbe, iar pe podul peste calea ferată de la Dăneasa a rupt parapetul şi a plonjat în gol 8 metri. Autoturismul s-a oprit la aproximativ 30-40 metri de carosabil, scrie adevarul.ro.  

Una dintre victime a sunat la 112   

Unul dintre pasageri a reușit să iasă din mașină și să sune după ajutor. Acesta a anunţat la 112 că prietenii săi sunt inconştienţi şi că este nevoie rapid de ajutor. „Echipaje de la Garda Stoeneşti şi Detaşamentul Caracal, cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenţie şi un container pentru căutare-salvare, dar şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, au intervenit în comuna Dăneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, iar doi pasageri, aflaţi pe bancheta din spate, au fost găsiţi încarceraţi, unul dintre aceştia fiind inconştient. Pompierii au acţionat, cu ajutorul accesoriilor specifice, pentru extragerea celor două victime încarcerate“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.   

Circulau la ora 1.00, deși este interzis după 23.00   

Toţi cei cinci pacienţi au primit îngrijiri medicale la fața locului au fost duși la UPU Slatina, cu politraumatisme. Poliţiştii au ajuns rapid la locul accidentului, constatând că maşina a căzut în gol aproximativ 8 metri. Şoferul a fost testat şi s-a dovedit că nu consumase alcool. Nu se cunoaşte, însă, motivul pentru care cei trei tineri se aflau în jurul orei 1.00 în trafic, având în vedere că circulaţia este interzisă după ora 23.00 fără un motiv întemeiat. Din primele date, aceştia circulau către Teleorman. Din primele evaluări, trei dintre tineri sunt răniţi grav, doi au răni mai uşoare.  

Citește și: 

Accident teribil în Argeș! O maşină cu 5 oameni a căzut 12 metri în hău, după ce a ratat o curbă extrem de periculoasă de pe DN7

Sibiu. Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a abandonat-o cu un cadavru în ea

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net