Cine e Bombonica, femeia plină de bani de care Liviu Dragnea a divorțat

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)
Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)

Liviu Dragnea nu are prea mari emoții în ceea ce o privește pe Bombonica, urmărită penal de DNA într-un dosar de abuz în serviciu, femeie de care acum îl leagă cel mult o amiciție. Deși liderul PSD nu a recunoscut niciodată, cei doi s-au despărțit anul trecut. Informația e confirmată, culmea, de DNA.

Zvonuri privitoare la divorțul lui Liviu Dragnea de soția lui au apărut încă din toamna anului trecut. Liderul PSD a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, declarând că viața lui personală nu trebuie dezbătută în public. „Asta este o chestiune strict personală şi vreau să rămână personală. Şi vă mulţumesc pentru înţelegere”, a spus Dragnea în toamnă. Informația că cei doi s-au separat e confirmată azi de DNA, în comunicatul privitor la demararea procedurii de urmărire penală pe numele suspectei „Bombonica Prodana (fostă Dragnea)”. Fosta soție a lui Liviu Dragnea e suspectată de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

„În perioadele 3 martie - 1 august 2008 și 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și în calitate de șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu știință atribuțiilor de serviciu, deși a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcția de referent la instituțiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu și nu au respectat prevederile contractului individual de muncă și fișa postului, nu a întreprins nici un demers de sancționare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să își încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menționate”, spun procurorii DNA.

De la Asistență Socială, la patroană de hotel

În 2011, Bombonica Prodana (Dragnea) renunță la funcția publică din cadrul Direcției de Asistență Socială Teleorman pentru a se dedica activității de antreprenor. În 2009 reușește să-și adjudece pachetul majoritar de acțiuni (95%) în cadrul hotelului Turris din Turnu Măgurele. În 2011 ajunge să dețină peste 98% din această afacere, pentru ca un an mai târziu să fie anchetată de DNA pentru evaziune fiscală. ANAF a sesizat Parchetul Tribunalului Teleorman cu privire la posibile acte ilegale săvârșite de Bombonica Dragnea, care i-au adus în conturi active de 25 de milioane de euro. Dosarul a ajuns la Parchetul General, însă a fost clasat doi ani mai târziu din lisă de probe. La acea vreme, instituția era condusă de Tiberiu Nițu.

În octombrie 2013 cesionează acțiunile pe care le deținea la societatea care administra hotelul Turris, în favoarea Cristianei Mândroc, fostul președinte al Consiliului de Administrație și administrator al societății. valoarea acțiunilor nu depășea 86.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net