Din păcate, vineri (13 noiembrie), bilanțul crunt al tragediei de la Colectiv a ajuns la 55 de morți, după ce o tânără transferată la o unitate sanitară din Germania a pierdut lupta pentru viață. Loredana Dărescu a fost transferată la începutul săptămânii, la 10 noiembrie, însă medicii germani nu au mai putut face nimic pentru ea.


Loredana Dărescu a fost transferată în stare foarte gravă, de la Spitalul de Arși din București, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, relatează Adevărul. Tânăra a fost rănită în incendiul de la 30 octombrie, iar rudele și prietenii au creat o pagină de Facebook, „Donați pentru Loredana Dărescu, și un site, pentru a strânge fonduri.

Loredana Dărescu este din Brăila. Tânăra a fost la concertul trupei Goodbye to Gravity, în seara fatidică de 30 octombrie, atunci când a izbucnit un incendiu în Club Colectiv. A fost internată la Spitalul de Arși din Capitală, apoi transferată în Germania, unde a suferit o intervenție chirurgicală, cu doar 24 de ore înainte să-și piardă viață. Tânăra era însoțită în Germania de către sora ei. 

În prezent, în spitalele din România și din străinătate, mai sunt internați 93 de răniți, 14 dintre aceștia fiind în stare critică și gravă.

Loading...