Cine e cea de-a 61-a victimă de la Colectiv. Povestea tragică a tinerei

Ultima actualizare:

    Femeia avea doar 36 de aniFoto: Arhiva personală
Femeia avea doar 36 de aniFoto: Arhiva personală

Bilanțul dramatic al tragediei din Clubul Colectiv a crescut duminică (13 decembrie). O tânără de 36 de ani și-a pierdut viața la un spital din Germania unde fusese transferată. Este vorba despre Ioana Pănculescu, un psiholog cu o poveste tragică.

Ioana era orfană de ambii părinții. Mama ei a murit la 36 de ani, exact vârsta la care s-a stins și ea. În momentul incendiului de la 30 octombrie, Ioana Pănculescu se afla în Club Colectiv alături de prietenii ei. Aceștia veniseră la lansarea albumului „Mantras of War”, al trupei Goodbye to Gravity, formația preferată a Ioanei.

După tragedia de la Colectiv, Ioana a fost internată la Spitalul Bagdasar Arseni, în stare foarte gravă, potrivit romaniatv.net. Ulterior, tânăra a fost transferată la o unitate sanitară din Germania. Toată perioada spitalizării au fost alături de ea verișorii ei, care au sperat că se va face bine. Medicii au fost rezervați încă de la început cu privirea șanselor de supraviețuire ale Ioanei, deoarece suferise arsuri foarte grave.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net